İki resim arasındaki fark

:pr: Buldum abi buldummm offf off buldummm ne veriyorlar. Yanımdakilerle birlikte topluca iptal olduk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
abi yapmayın şunu yaaa:pr: :pr: ya hadi sen ben genciz de allah muhafaza yaşlı,rahatsızlığı olan birisi tıklarsa inan hiç hoş olmaz.:pr: :pr: :pr: :pr:

bu ne laaa.. ::baaas:: bnu biliyodm fkt linki tıklatp arka plana attm.. tam açtığım sırada böğürdü pc.. ekrandaki görüntü... ::baaas:: seste açıktı biraz.. gece gece kalbimize indirecektin be usta.. üff çok kötü oldum ya.. ::baaas::::baaas::

gereksiz, luzumsuz işler. bari motosiklet sitesinde yayınlamayın. bir sürü geyik sitesi var zaten.

Motosikleti
Su Motoru
Yemezler :cherry: ama belli ki mehmethan1 çok korkmuş :p ...

bu cok uzun zamandır internette dolasan bi saka. güzel olmus bence. bende onun bi degisik sekli var. ''kızın vücudu gerceki yoksa photoshop'mu'' diye baslık atıyosun, resim yüklenirken kafadan baslıyarak asagı dogru yavasca acılıyo tam gözler fal tası gibi olunca böööööööööööööööööö yaratık cıkıyo. linki verivorum isteyen baksın, arkadaslarına göndersin

http://sheendigital.com/alba/

bu arada burası bir motosiklet sitesi olabilir, ama ''konu dısı'' baslıgı altında bu topic'in acılmaı bence normal. (yazdıklarım yanlış anlasılmasın ama dogru baslık altında acıldıktan sonra bi sorun olmaz diye düsünüyorum. sonucta burası bir forum sayfası ve böyle renkli sakalar olması cok normal)

Forumdan Uzaklaştırıldı
o sonda çıkan canavar biraz criminal abi ye benziyo hehehe...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
brock' Alıntı:
bu arada burası bir motosiklet sitesi olabilir, ama ''konu dısı'' baslıgı altında bu topic'in acılmaı bence normal. (yazdıklarım yanlış anlasılmasın ama dogru baslık altında acıldıktan sonra bi sorun olmaz diye düsünüyorum. sonucta burası bir forum sayfası ve böyle renkli sakalar olması cok normal)

Bence de ''konu dısı'' başlığı altında böyle topic'ler açılmalı. Sadece tamirci, yarışçı ya da teknik eleman mıyız ki devamlı motorsiklet konuşacağız. Dostluk ve arkadaşlıkların oluşması için başka türlü muhabbetlerin de olması gerekir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar adı üstünde topic konu dışında açılmıştır.
Criminal, numancık sana laf atmış kardeş.:queen:

yaw hadi biz baktıkta kalbi olan adamın bağırsaanı düğümler bu adamı baasur eder maazallah

bakın bede bişe koydum

:rendeer:

abi harbi korktum yaw mükemmel bir şey gecenin karanlığında monitöre abanmışsın fark nerde diye çok dikkatlisin birden dünyan tersine dönüyo saklamanın bir alemi yok harbi iyi tırstım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar