Cumartesi Motovizyona gidiyoruz.

Arkadaşlar Keeway toplu almak isteyenler için bu cumartesi Bahçelievler Motovizyona gidiyoruz.Bayi ile tanışıp olanakları konuşacağız.Olcan,kocaday ve ben gidiyoruz.Gelmek isteyenler için.Cumartesi saat 14:00/14:30 Arası şirinevler köprüsünün Ataköy tarafında olacağız.Tanışmak isteyenler.Muhabbet olur diyenler gelsin.İsteyen özelden bana mesaj atsın.Organize oluruz.
Hadi kolay gele..:cat:

Görüşmek üzere diyorum...Gelmek isteyenler direk motovizyona gidip forumdan geldiklerinide bildirebilirler.Criminal arkadaşımızın tavsiyesiyle derseniz özel ilgi görürsünüz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başlığı duyurulara taşıyorum....... :bounce:

Ewet dostum.Ama Ataköy tarafında buluşacaz biz.İstersen sen direk galeriye de gelebilirsin.Tabi yerini biliyorsan

arkadaşlar bende vitesil bir motoralmak istiyorum size katılabilirmiyim,motor ile mi gidilecek yani oraya motorlamı geliyim

Yok kardeş motor almaya gidiyo millet:) Dediğim gibi biraz kalabalık gidersek daha iyi olacak.En azından almak isteyenler de bayi ile tanışsın ki işimiz kolaylaşsın.Motoru bırak bu sğukta deli misin.Atla bi otobüze gel işte:mrgreen:

Walla çoğunluk Supershadow almayı düşünüyor.Bir iki kişi de Land Cruiser düşünüyor

Criminal,sen adresi ver arkadaşlara oraya gelsin herkes saat 14.30 gibi.Ben,olcan,criminal 14'de Ataköy'de buluşup,direk geçicez.MoToVizYoN'da görüşmek üzere.

Super Moderator
28.01.2006 Motovizyon ziyareti yarın gerçekleşiyor.Gelmek istteyenler; SON DUYURU...

criminal ben gelemeyeceğim sanırım. daha önce de söylediğim gibi, ptesi sınavım var.
bir daha gittiğinizde kesin sizinleyim ama.:cat:
başka zaman inşallah artık..

zalaklık yapıp, adresi almadan, şirinevlerde 1 saat dolandım durdum.
honda ve yamahacıyla aynı hizada olduğunu sanıyordum.
aydın motora sordum, honda otosever'e sordum, vatandaşa sordum, pizzacıya sordum, kimse motovizyon'un yerini bilmiyor.
mecburen geri döndüm. :(

crimibal topiği actığında çelik motorun topicine tekrar bak resim koydum

gurzan çok kötü olmuş ya, geçmiş olsun mu diyim ne diyim..:silent:
neyse sağlık olsun demek lazım..
Criminal, haberlerini bekliyorum. Bana ulaşırsan sevinirim dostum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar