HaNgİ ScOoTeR'i AlMaLı YaRdIm

Arkadaşlar Fiyat performans karşılaştımaları olan bi site var mı acaba arkadaşlar, eğer varsa adresi yoksa, burada paylaşalım mı bilgilerimizi tüm scooter alacaklar için

:rendeer:

selam. öncelikle normal mi maksi mi düşünüyorsun ve bütçe ne kadar onu söylesen daha iyi olur.

Dostum İlk motorum daha doğrusu scooterim oldu ve Honda oldu. İyiki de Honda olmuş. Tavsiye ederim, her yönüyle 4 4 lük. Honda al.

Bence SYM al çok kaliteli bi motor jet euro x 100,mio 100 falan oplabilir hayatta pişman olmazzsın
:cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
www.beldeyama.com.tr ye git simge durumuna küçült de sonra yeni bir internet sayfası aç adres yerine www.honda.com.tr yaz işte böyle karşılaştır.ben motorumu almadan önce böyle yaptımm...:bounce:

sevgili özeröztürk, bu paraya çin malı alabilirsin ancak. fakat ben kesinlikle tavsiye etmem. nedenleri: çok çabuk sorun çıkarıyorlar. servisler tam bir rezalet. daha birkaç aylık motorlar servislere yığılmış durumda. ben uzun yıllar uzun mesafe bisiklet turları yaptım. sonra motor kullanmak istedim ve büyük bir hata sonucu mondial 110 ft aldım ve başıma gelmeyen kalmadı. servisler her sorunu bu normal diyerek geçiştiriyorlar. motorlar güvensiz. 2 gün çalıştırmazsan çaşlıtırmak için yarım saatini atırman gerekir. bence fuarı bir bekle derim ve eğer beklerken paranı da artırabilirsen ya da kredi imkanın varsa (kendini zora sokmayacak kadar kullanmanı öneririm) daha iyi bir motor almanı öneriri. bandit 07 sym öneriyor. bu motoru kullanmadım ama suzuki üretimi olduğunu duymuştum. ama motora iyi bakaman lazım yoksa kötü görünür. tabi birde motor aldıktan sonra mutlaka iyi bir kask, dizlik ve dirseklik al. allah kotusun düşersen direkt asfaltlasın. umarım kafanı karıştırmamışımdır. çünkü zaten herkes herşeyi söylecek burada sana ve zaten kafan karışacak. son karar tabi ki senin. ama eğer çin malı alırsan şunu garanti ederim. 1 aya kalmaz küfür etmeye başlarsın çin mallarına.

bende de 110ft var 4700km de en ufak bi sorun çıkmadı. nasıl oluyor bu kadar da kötü değil abartmayın yav. aynı motor sonuçta. 1 sene oldu sıradan yağ değişimi gibi bakımlar dışında hiç bi sorun çıkmadı. tamam çin malları dayanıksız ama bu kadar da değiller. para olsa herkes zaten kawasaki,honda yamaha filan alır.

Arkadaşım git 2.el bi honda beat yada yamaha BWS scoter al bin. Hiç kafanı hangi scoter alacağım diyede yorma.

bisan pasific 125 var 2350 idi ama 1850 ye indirmişler oda çin ama bisan var arkasında en azından, şikayet sitelerinden okuduğum mondial çok sorunlu, bisan sorunları hemen çözmüş, kanuni popcorn 90 dan hiç şikayet yok,motomak keeway 50 1399 YTL hiç şikayet gelmemiş, 2.ci el motor asla almam, siz düşünün çok memnun olduğunuz motorunuzu neden satarsınız ??????? %90 şikayetçi olduğunuzdan &10 daha iyi bir motor alacağınızdan bu her mal için aynı, bir atasözünün dediği gibi ikinci el mal alacak kadar zengin değilim, (laf aramızda bazen dayanamayıp alıyorum bende)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben sadece tipi ve fıyatı ıcın Mondial RS 151 aldım. o kadar memnunum ki anlatamam. ama ben keyif için aldım. yani ihtiyactan almadım. o yuzden karda yagmurda zaten cıkmıyorum. zorluk cekmıyorum. bence saglamlık arıyosan bws al. bi kurye nin 200 bin km yi devirdiğini duydum, ne kadar dogru bılınmez.

ylmzz benim diğer arkadaşlarımda da 110 ft var. bir ara motorları yakmayı bile düşündük. motorlar (motor demek aslında motorlara hakaret olacak ama) sorunsuz bir gün geçirtmiyor adma. senin motor tüm sorunları peşpeşe çıkartmaya başladığında anlarsın. bu motorlar kullan at olacak .

selam özeröztürk, hangi ilde ve ilçedesin, istersen sana mondialin servis adreslerini vereyim git bir gör servisteki yığılmış motorları. hani tv tamircilerinin rafları doludur ya yüzlerce bozuk tv ile. işte servislerde de durum bu. ben motoru ilk aldığımda bir ay sonra gittim ve şok oldum . gıcır gıcır motorlar sökülmüş bekliyordu.

iyide arkadaşalr hepsi çin malı bu motorların :pr:
bu paraya da anca onları alıyor, en mantıklısı bisan pasific 125 galiba 1850 ye de düşmüş, çin malı ama bisan belki uğur gibi olmaz :salut:

valla benim honda beatim var ve memnunum sanada tavsiye ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar