MT İzmir Tayfası Toplantısı ( yeni )

toplantı mekanı nerede olsun

• Bornova Teras Cafe

Oy: 3 15.0%
  • Karşıyaka Yerde Fıstık

Oy: 11 55.0%
  • Konak Pier

Oy: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: İZMİR TAYFASI bu haftaki toplantısı için bir öneri var sevgili arkadaşlar karakız ( burcu ) cuma günü istanbula gidecek olduğundan ve bizlerle bu haftaki toplantıda birlikte olmak istediğinden toplantının perşembe günü olması konusunda ricada bulunuyo sanırım bu rica geri çevirilemez :wiinkk: 26/01/2006 perşembe akşam saat 19.30-20.00 arası bornova teras cafede olalım diyorum ozaman ........ :bounce: :rendeer:

ben cuma günü ve karşıyakada yapılmasını talep ediyorum yerde fıstıkta büyük bardak eşliğinde sonrada karakızı yolcu ederiz bu aralar çok gezmeye başladı :bounce:

iyide sevgili abicim ben cuma sabahı gidiyorum eğer cuma sabahı yollayabileceksen olur:)

karakızımı kırıcagız yani tabiki gelirim ama k.yakada olursa daha iyi hem ucuza geliyor yeri tam olarak belirleyeli.

ewet yenı yerı belırlıyorum o zaman..ılerleyen saatlerde cay ıkramı olan teras cafe derım ben..:)

bence teras olmasın soğuktur üşürüz terasta :p

perşembe banada uygun cuma ben de okula gitcem ve yine bornova teras bencede karşıyaka da biraya 5 ytl vermem :cherry: ben bir daha 3.5ytl ye varsa karşıyaka uyar :cherry: :rendeer:

anlaşıldı perşembe maxım deyiz :p

yok taksimdeyiz şaka maka bira satan bir yer bulsan iyi olur:cherry: kenan abi böyle çay kakao kahvehane gibi yerlerden sıkıldım artık:cherry:

şşşşşşşşşşşt alkol yok bedri senin yaşın daha küçük ::yanliss: :cherry:

perşembe günü saat 19.30 da sahildeyiz isteyene 1.08 YTL ye efes şişe bira isteyene 2.05 YTL ye çalkarası :p tuzlu leblebi 100 gramı 250 yeni kuruş evet katılımı göreyim :cherry:

abi bu öğrenci tarifesimi oluyor:cherry: fiyatlar baya iyiymiş ama bir de vapur da içmenin maliyetini araştırsana abi elin deymişken :cherry: bu arada burcu yaşım neden ufak oluyormuş vallah ben bu yaşta istediğim yerde istediğim şekilde içerim biz azıyla içenlerdeniz:cherry:

kenaaaaan parçalayacağım şimdi seni karıştırmada ortalığı yer belirle

::blusssh:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar