21.01.2006 BURSA buluşması

bursadan olan arkadaşlarımızı 21.01.2006 tarihinde tophanede saat kulesinin yanında saat 14 te buluşuyoruz motosiklet.net teki arkadaşlarımızı da aramızda görürsek cok seviniriz..cok büyük bi buluşma hazırlıyoruz amacımız tanışıp motorcuların birligini saglıyıp geziler buluşmalar hazırlamaktır... [email protected]

sevgili kardeşlerim. ben bursadayım. dükkana bakacak bi arkadaş bulursam bende kesin gelmek isterim. ancak küçük bir problem var :) . Şu an bende bir scooter var :p . gelirsem yadırgar mısınız ? bilemiyorum. En iyisi ben gelmiyim. yine büyük bişey aldığımda görüşürüz.

ne farkederki benimde motorum yok ama gideceğim hoş benimoraya gitmemin bvaşka bi sebebi daha var ama neyse önemli olan motorunun küçük yada büyük olması diil içinde motor sevgisinin olması :cat:

o zaman orda görüşürüz. başka çok gelen olur umarımda, tadı çıkar. yalnız bursa o gün için karlı diyo :). motorlara zincir takmak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karakiz' Alıntı:
bildiğim kadarıyla katılım çok olacak

alla alla kimveriyo sana bu bilgileri acanınmı var yokda başka bişimi bakiim:queen:

hatta artık bende tanışıyorum onunla :). soparcanla msnde konuşuyoruz şuan :)

ba ba ba ba :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
woxow' Alıntı:
o zaman orda görüşürüz. başka çok gelen olur umarımda, tadı çıkar. yalnız bursa o gün için karlı diyo :). motorlara zincir takmak lazım

motora zincir olmas sen git bir aktardan çamaşır ipi al daha iyi çamaşır ipi:cat: :queen:

şşşşttt noluo burda bakiiim :bounce: hımmmm nese burası accık karışık ben kaçiim kafama sandalye masa yemeden:queen: bu arada bak fatihhhhh (matrax) duy sesimi bide dion bursada kimse yok dieee.aha adamlar toplanıo bi koşu git yanlarına seni de bassınlar bağırlarına:rendeer:

bende geliom işallah bi aksilik cıkmasa :) serdar abi sen dersinde seni kırarmıyım yaw ben :cherry: :cherry: (ahaa bak yazdım msj sakın şimdi o derim dediklerini deme :cherry: :cherry: ))

:silent: :silent: :silent:

Son düzenleme:
:) tamam abi sakın söleme bak !!adımın fatih oldugunuda sakın söleme oke? :) yaw ne motoru zate motorla gidmek biraz zor bu havada kar yagıyo !!sen bilmessin tabi abi kar nası bişi sizin orlarda yoktur :cherry:
neyse işallah kar yagmazda o gun rahatca gorusurz hepimiz !!!

:silent: :silent: :silent:

Son düzenleme:
eveet . bir iki saattir yoktum. motoru almaya gittimde :p. bide dandik bi yağmurluk aldım ama iş görüyor. yalnız kar yağmaya başlamıştı burda yağmurla karışık bir şekilde. gelene kadar ellerim dondu. hayla sızlıyo. En kısa zamanda eldiven almam lazım.

Karakız seninkiyle görüşücez plakasını falan söyledi msnde. motorunun resminide yolladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar