MT İzmir Tayfası Geleneksel Cuma Toplantısı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet sevgili arkadaşlar bu akşam yani 18 ocak 2005 çarşamba akşamı
Egeknn + APV41 + Kuvva + Akrep + TenTen35 + Ataman + Halaoğlu + Nevzat150 + Dereli ve eşi bir araya geldik güzel bir toplantıydı hoş sohbet ettik geleneksel :bestmt: İZMİR TAYFASI Toplantımızı yine bu cuma günü saat 19.30 da teras cafe de yapacağız

katılmak isteyen tüm motosiklet.net İZMİR TAYFASI üyelerini aramızda görmek istiyoruz sanırım yanlış giden bir takım konulara ve sorunlara bu hafta bu toplantıda son vereceğiz desteğini esirgemeyen ve motosiklete , motosiklet.net e gönül veren gurubuna sahip çıkan tüm arkadaşlara teşekkürler......

Toplanma günü : 20/ 01 / 2005 cuma

Yer : Bornova Teras Cafe

Toplanma saati : 19.30 - 20.00 arası

Katılım...........

- Egeknn

- APV41

- Hala oğlu

- Ten Ten 35

- Nevzat150

- Kuvva

- Akrep

- Ataman

- Dereli

- Güreli

Katılacak olan diğer arkadaşları da listeye ekleyeceğim bu akşamki toplantımızda çok hoş fotoğraflar çektik yarın akşam yayınlayacağım herkese sevgi ve saygılar :cat:

Ben de geliyorum :p

Şaka bir yana geldiğimde hepinizi böyle derli toplu bir arada göreyim bakayım. Askerliğin nereye çıkacağı belli olmaz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar
benim gönlüm izmir tayfasıyla (gibi şuan :silent: :bounce: ) ve ben gelicem benden tam destek
cuma akşamı görüşmek üzere :rendeer:

ben bazı şeyleri yanlış anladığıma kanaat getirdim, inşallah cuma akşamı daha da aydınlatılırım bu konular üzerine, izmir tayfasına enaz bir kezdahi gelen bütün katılımcılara, üyelere, gönülleri izmir tayfasıyla bir olupta kafası karışanları aramızda görmek istiyorummmm.... ....

biryerde birşeyler yanlış anlaşılıyo ve yarıdan başlanılıyor anlatılmaya bence. olayları başından dinlemeye ihtiyacım var

Son düzenleme:
OH yaaa, ne güzel eski bildiğimiz izmir tayfası yeniden topladı kendini . :cat:

Sayın hoşsohbete katılmış arkadaşlar....
Cuma akşamı iyleşirsem çıranızı yakmaya gelicem.
İnsan haber vermez mi? Hastaysak ta gelemesek te, telefonla katılırdık o hoş sohbete bizde herhaldeee.

Nasıl oluyor da bu kadar kişi organize oldunuz? Benim nasıl haberim olmadı? Bir yerde bir şeyleri kaçırıyorum ama hala anlamış değilim. :pr: :silent:

derin' Alıntı:
Nasıl oluyor da bu kadar kişi organize oldunuz? Benim nasıl haberim olmadı? Bir yerde bir şeyleri kaçırıyorum ama hala anlamış değilim. :pr: :silent:

kanka bişi kaçırdığın yok sen olayın tam merkezindesin aslında yanımızda olmadığın andada senin var olduğunu bilmek varya o bile yeter :bounce: amma konuştum bee şiir gibi :p valla önceden kararlaştırılmamıştı bir anda haberleştik önce okan abiyi gördüm yolda tesadüfen motorlarla karşılaştık sonra akşam için buluşalım dedik akşam cengiz aradı bahtiyarı aradık derken kalabalıklaştık
cuma günü mutlaka bekliyoruz senide okram abi aceleyle oldu bu buluşma cuma günü mutlaka aramızda ol sohbete kaldığımız yerden devam edelim :cherry:

Evet arkadaşlar İzmir tayfası geleceğe PUPA YELKEN devam.Kenan arkadaşımıza tam destek. Cuma günü saat 20 de Doktorla randevumuz var ama çıkar çıkmaz eşimle birlikte Teras cafede olacağız Allah nasip ederse .

geçmiş olsun eşinize selam ve saygılar...... umarım aramızda olursunuz görüşmek üzere

:cat: Evet arkadaşlar bu toplantıya bende eşimle birlikte geliyorum yalnız ufak bir sorun var Saat 20de eşimin doktorla randevusu var çıkar çıkmaz teras cafede oluruz bu da herhalde 21,30 gibi olur (kenan bize de yer ayır lütfen iki sandalye) ok

Sevgili Derin,
Bu bişeyleri devamlı kaçıran bir tek ikimizmiyiz neyiz:pr: :pr: :pr:
Biz de mi gündem dışı ani toplantılar mı yapsak ne yapsak:p
Senin iş yerinden benim kazara geçme şansım yok.:salut:
En iyisi sen benim işyerimden kazara geç te kazara karşılaşalım bari:queen:

Son düzenleme:
abi ani olunca iyi oluyo aç telefon şu saat şuraya gelin de gelmeyen nollsunn.. :p ani ve gündem dışı yok artık planlı programlı eski tempomuzda devam :wiinkk:

Süper Moderatör (BBRR)
bendemi gelsem acaba.....:p

Ben de geliyorum

Şaka bir yana geldiğimde hepinizi böyle derli toplu bir arada göreyim bakayım. Askerliğin nereye çıkacağı belli olmaz

görüyonuz değilmi adam çıkar peşinde :cherry:

Son düzenleme:
birsey anladıysam motorsuz kalayım...
kim ne anlamıs veya anlamamıs ne oldu ya!
neyse cuma teras cafe'deyim görüsmek üzere...

erdal çok fransız kaldın be abicim napiim :mrgreen: cuma gel gerisini boşver bişi olduğu yok :cat:

hele bir gelme :cherry:

yoklama yapıcam bundan sonra.... :p

(Biz bölünmeyiz,bir bütünüz,kol kırılır yen içinde kalır..vs.vs.)diyen gönül dostlarım,sevgili arkadaşlarım.....inşallah bu geleneksel toplantımızda hepinizi görürüm..hepinizi çok özledim..buluşmamızı yapalım konuşup görüşelim.ne dersiniz???
sevgi ve saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar