Arkadaslar Sizce Hangisi?

ya ben honda cbr 125 almayı dusunuorum ama bır tanıdıgım o sana bıraz kucuk olur daha buyuk bısey al dedı cunku boyum 1.98 sız ce ne almalıyım bana yardım edermısınız butcem cok az sadece 5 mılyara kadar bısey alabılırım lutfen yardım edın

:silent:

Son düzenleme:
4.688 di en son baktığımda tam senin bütçeye uygun bence kaçırma :cat:

saolasın sen ce bu fıyatlarda yıne 2.el de olur choper olarak ne ola bılır

kaliteli bişey düşünüyorsan hyosung var cruiser ama 6500 ytl civarı, 5000ytl bütçeyle çin alınır ama tavsiye etmem. bu arada arkadaşına katılıyorum cbr sana kucuk gelebilir

Super Moderator
CBR sana gerçekten küçük gelebilir.Chopper-Cruiser tipi ise hakkında olumsuz yorumlar yok denecek kadar az olan Çinliler Regal Raptor DADYW E250-9 ve Keeway'in yeni çıkacak Supershadow'u ile Landcruiser'ı var.

Musty bende 1.95cm'im her motoru maalesef kullanamıyoruz.Msn'e de ekledim beraber bir arayışa girebiliriz sanıyorum.Görüşmek üzere...

CBR bisiklet gibi kalır. Merak ediyorsan git bin üzerine zaten fark edersin. Tavsiyem cruiser/chopper veya enduro motorlar. Bende uzun boylu olduğum için nasıl olduğunu iyi biliyorum. 5 milyara 2. el Yamaha 535 motor bulabilirsin. Piyasayı bir gez. Güzel motor bulursun.

Görüşmek üzere.

hocam benim boy 1.65 cuk diye oturuyorum CBR125'e,altımda sanki 600lük makina varmış gibi oluyor fotoda görüldüğü üzere :p ama eğerki senin gibi çok uzun boylu olsaydım bende düşünmezdim çünkü şuan benim bile iki ayağım rahat yere değiyor sen heralde bnm dizlerimi iyice büküp 3 tekerlekli çocuk bisikletine bindiğimdeki durumu yaşarsın :mrgreen: CBR125 çok güzel bir motor ama bnm gibi ufak tefekler için yapılmış sanki :bounce:

Ekli dosyayı görüntüle 170

cok tesekkurler arkadaslar verdııınız cewaplar cok ısımı yarıycak ve artık cbr 125 tamamen kafamdan sıldım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5000'e iyi bir şey bulman kolay değil. Çin markaları var, şahsen tavsiye etmem (gerçi forumda çok kullanan var ama...)
6000 YTL civarı iyi durumda 2. el Yamaha Virago 535 veya Kawasaki ER5 bulabilirsin. İkiside iyi motordur.
5000'e kadar dersen Honda CBF250 (eski Twister) olabilir.

musty_89sen öncelikle hangi tarz aradığını sole biz sana ona göre yardımcı olalım :)

Slm Arkadaşlar

meraba herkese ben bu işlerin acemisiyim ama çokta meraklıyım bende iyi birr racing arıyorum ama sadece aramakta kalıyo çünki fiyatları çok yüksek ne yapabilrim birde motositletin önünü 125 cc kaldırmak için ne yapmak lazım :)

yaw burada bay karışık yada ben acemiyim fazlaca

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar