arkadaşlar kararsız bir genç aranıza katılmak istiyor

hhangisiyle başlanmalı?

• Mondial MCT 250

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar ben bir iki hafta içerisinde yeni bir motorla motorsiklet camiasına katılacam işallah. ama hala karar veremedim lütfen bana yardımcı olun sizce mondial MCT 250yle mi başlamalıyım yoksa keeway superlight 150yle mi
tavsiyeleriniz benim için çok önemli lütfen bana yardımcı olun.

bence hiçbiri!!bi şekilde bi yamaha ybr yada titan almaya bak gerçi büyük ihtimalle gidip gene çinli alcaksın ama bi açıdanda iyi olur ne demek istediğimi anlamış olursun ama boşuna paran we zamanın gitmiş olur!!görünüşe aldanma sakın bu motor işinde ciğer önemli!!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin

konuyu ilgili foruma taşıyorum...

aramıza goşgeldin. benim tercihim keeway olurdu. bunun sebebi mct250 nin görünüşünü sevmemem ve sorun çıkardığını duymuş olmam.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
'''ybr den şaşma mondiale bakma''' sana kardeş tavsiyesi haa bu arada :bestmt: 'e hoşgeldinnn...:cat:

Hoşgeldin.....:rendeer: Benimde tercihim keeway olurdu öbürüne göre daha iyi:cherry:

teşekkürler

hem hoşgeldin mesajlarınız hem de ankette verdiğiniz oylarla bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim

Hiç onlara bulaşma.Git en iyisi bir yamaha ybr125 al.Hoşuna gitmezse en azından ikinci eli para eder.Hem tecrübe kazanır hem de kendi tarzını bulur en doğru modelini seçersin.D.D.nin motosiklet teorisini de okumadan geçme.Bu arada hoşgeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar