İzmir Gezginleri bugün İnciraltı'ndaydık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Redpepper (ÇAğatay) arkadaşımızın motorunu nihayet teslim almak için bu sabah buluşmaya karar verdik, ama daha sonra hazır hava güzel ve vaktimiz varken İnciraltı'na gezelim istedik. Ani bir gezi olduğu için diğer arkadaşlarımıza haber veremedik. Aslında amaç Çağatay'ın motorunu çevre yolunda denemekti ama bir baktıkki İnciraltı'ndayız :queen:

Çağatay'ın motorunu ustadan aldığımız anları görüntülemek istedim. Aslında o an davul zurna ekibini de çağırmak lazımdı ya neyse :) En az kendi motoruma kavuşmuş kadar sevindim :)

Motora ben de bineyim dedim ama sadece dururken :) Giderken binmeyim aman allah korusun, Çağatay'ı ustalarda bidaha süründürmeyelim :queen:

Daha sonra otogara gidip Tarık arkadaşımızı ziyaret ettik. O da dayanamayıp babasından izin aldı ve bizle beraber geldi. Bizi de sevindirdi böylece :) Çevre yoluna çıkıp Çağatay'ın motorunu denemesini izledik :) Okan
Suzukisiyle 160 ile giderken yanından geçmiş Çağatay ama o 110 yapıyor sanıyormuş, göstergenin azizliğpi işte :queen: Çevre yolunda park alaında bir mola verdik ve resim çekildik.

Ve İnciraltı'na vardık. Orada bizi şahane bir hava ve cıvıl cıvıl bir ortam bekliyordu. Kır Kahvesi'nde kumru ve çay ile başlangıç yaptık ama amacımız biraz deniz kıyısında dolaşmaktı. Motorcu motorcuyu çekermiş, dışarı çıkar çıkmaz Tenten (Onur) ve kız arkadaşını gördük. Dönüş yolunda onlar da bize katıldılar.

Deniz kıyısında kayıkların dibinde bir minibüs dikkatimizi çekti. Balık ekmek, midye satıyorlardı, bira bile vardı :) Tabi tam aradığımız şeydi ve hemen daldık oraya :queen:

Bu arada manzara gittikçe daha da güzelleşmeye başlmıştı, aynen bizim içimiz gibi :rendeer:

Okan hızını alamayıp bir tane de şarap açtırdı ve manzaraya karşı yudumlamaya başladı :queen:

Şaka tabi. Okan'ın içki kullanmadığını herkes biliyor :) Ama görüntüyü yakalamak hoştu :)

Ve hava karardı, biraz daha yürüdükten sonra topluca geri döndük. Kısa bir pazar sabahı toplantısı buralara kadar geldi :) Maksat dostluklar sağlam ve kalıcı olsun. Biz böyle çok iyiyiz :bounce:

redrepper kanka biraz motorunu tanıtırsa sevinirim...fiyatı falan...hayırlı olsun...

çağatay geçmiş olsun ve allah tekrarını göstermesin gerçekten zor oluyor bir daha böyle bir aksiliği kaldırabileceğini sanmam çok uğraşırsın allah korusun sen okan abiye uyma sakın 160 tan sonra ne seni ne motoru kimse tanıyamaz sen bize lazımsın :pr:

:bestmt: izmir gezginleri :rendeer: :rendeer: iyi akşamlar diler,
Bu ilk buluşma idi devamını da getirmek arzusundayız.

herkese selam ve sevgi diliyoruz,ilgilenen arkadaşları bekleriz.

yeni sekman ve piston atılan motorla 160 yapıldı demek :cat: siz bu işi biliyosunuz ::alkiis::

arkadaşlarımızla güzel bir kaç saat geçirdik katılan herkese teşekkür

resimler ve günüm cok güzel gecti yalnız erkana cok kızdım bize ufacıcık kumru söyledi doymadım hemde kazıklandım az ötede yarım ekmek balık daha ucuzdu erkan kumrucuyla ortakmı calışıyorsun bilelim o yüzden kendimi ickiye verdim bilesiniz hepinize teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohh, valla harika resimler,

iyki izmirliyim diorum, bu güzellikler nerde var başka, uzaklarda aramayalım mutluluğu izmirde güzle yani..:wiinkk:

cağatay kazasız belasız, özellikle sorunsuz yolculuklar diliyorum. motorun (resimlerden bile anlaşılıyor) çok güzel parlıyoo. gıcır gıcır bak valla nazarım değmesin yani düşersin benden bulursun sonra. hehe

finaller bitsin yanınızda takılmaya çalışcam. ii eğleniyorsunuz. :bounce:

Ben gördüm

Arkadaşlar başka başlıkta yazmıştım ama konu buraya taşındı.Bende inciraltındaydım bugün ve tam siz dönerken gördüm sizin grubu.Ben geldim siz hareket ettiniz :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
coko' Alıntı:
Arkadaşlar başka başlıkta yazmıştım ama konu buraya taşındı.Bende inciraltındaydım bugün ve tam siz dönerken gördüm sizin grubu.Ben geldim siz hareket ettiniz :):)

Keşke korna çalsaydın ya duyar görürdük belki seni :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
yeni sekman ve piston atılan motorla 160 yapıldı demek :cat: siz bu işi biliyosunuz ::alkiis::

Estafurullah senin kadar bilemeyiz tabi. Sen en büyüksün en hızlısın ne diyelim biz ise acemiyiz daha idare edeceniz artık. Yeni yeni başlıyoruz herşeye, yeterki sağlam olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Keyif olacak tabi Mustafa, arkadaşlıklar güzel oldu mu keyif de olur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar gerçekten bugun çok duygulandım dün akşam messengerde konuşuyorduk yarın motoru almaya gidecem diye millet kararlaştırmış gelmiş ustanın yanına maksat o anı beraber yaşayalım... hepinize çok teşekkürler...
daha sonra çevre yoluna çıktık biraz motoru açalım diye sanki izmir de haber almış motoru çıkaracağımızı yollar bomboştu rahat ve güzel bir şekilde seyirimizi yaptık. ustadan aldığımız direktifler dogrultusunda motorumu yeni pistonuna ısındırmak için gerekenleri yaptık motoru biraz zorlaman lazım demişti nitekim zorladıkça açıldığını gördüm. şimdi keyfim yerinde uzun zamandan sonra motoruma kavuştum artık toplantılara ESHOTla gelmek yok :mrgreen:

Arkadaşım geçmiş olsun dileyeyim dedim inşallah bidaha olmaz derim ve allahtan dilerim vallah bence ve takip ettiğime göre sizin ortam süper ve bence siz izmirin KRALISINIZ ya yolunuz hep açık olsun ve daha fotoraflar beliyoruz yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağolasın abicim kral siz biz hepimiz yani tüm motor camiası

size çok özeniyorum grup olarak motorla gezmeniz süper benim şu an için motorsikletim yok ama yıllardır alıcam diye sayıklıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var daha ögrenciyim şimdilik resimlerinize bakarak idare ediyorum:salut:

helalllllllllllllll bi dahaki sefere çağırmazsanız darılırım vallah :rendeer: :cherry:

Bütün bunlar gerçekten gerekli miydi? Bilemiyorum.

:silent: :silent: :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar