motosikleti sevdirmek için ne yapmalıyım?

ben 110ft kullanıcısıyım. 1 senedir kendi motorum var. motosikletin ben de bu kadar tutku yapabileceğini sanmıyordum. arkadaşlarım arabayla gezerken ben motosikletle gezmeyi tercih ediyorum.:bounce:
ama çevremdeki bazı insanlar (bunlar özellikle hiç motor kullanmayanlar) bana tepki gösteriyor. ben seneye motorumu büyültmeyi düşlerken kimisi tehlikeli kimisi arabanın yerini tutmaz, ya bişey olursa gibi şeyler söylüyorlar. ben de bundan çok rahatsız oluyorum çünkü babamın da bana yasak koymasından korkuyorum.
gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.
çevremdekilere motoru ve motorcuyu sevdirmem için ne yapmalıyım?:silent:
şimdiden teşekkürler:)

Ön yargıları olan insanlara motorsikleti sevdirmeniz oldukça güç , motorsikletin felsefesini anlamak için fikirsel olarak belirli bir noktada olmakta şart .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onlara iki seçenek sun :)
1 kızlar
2 motor

ve onlara şunu de özellikle erkek kitlesine yatak hariç motor benim her zaman 1. sıramda gelir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cherry: onlara bence yağcılık yap.benim taktiğim :cat: :cat: :cat:

Motoru sevmenin tek yolu vardır bence, oda kullanmak. Yani bir insana motoru sevdirmek istiyorsan motora binmesini sağla. Gerisine karışma. Senden daha fanatik olur.

Benim çevremden gördüğüm kadarı ile ortaya çıkan bir sonuç var oda gerçekten bilgili kültürlü birisinin motora kötü gözle bakmadığıdır. Fakat bunun sonuna'da AMA LÜTFEN DİKKAT !! diye uyarıyorlar.

Bİr diğer grup ise gerçekten eğitim ile alakalı gerekliliğini verdiği özgürlüğü tatmamış yada bilmeyen bir gruptur. Ne kadar uğraşsanda sevmezler.

Üzerine en az 2 sefer binmelerini tavsiye ediyorum ve çıkan kesin sonuçta ise motora kötü gözle bakanların ve sonrasında fikirlerinin değiştiğine şahit oluyorum.

Öcüü mantığıı gibi birşey var yani anlamıyorum böyle insanlarıda zaten.

tehlikeli gibi kelimeleri çok duyuyorum ama motor sevgimi azaltamıcaklar. fakat çevremdekilerin bazılarının motoru sevmemesi yüzünden bana da engel olunuyor. ben büyük motor istiyorum onlar karşı çıkıyorlar. ne yapacağımı bilemiyorum:silent:

Motosikleti
Su Motoru
Motorcuyu sevmek? Motocu dediğin insandır ve "Yaratılanı sev, yaratandan dolayı" derler. Motoru sevmek ise farklı birşeydir, başkasının himayesi ve kanatları altında yaşamaya alışmış insanlara motosikleti sevdirmek zordur ...

arkadaşlarım da motoru sevmeyenler yüzünden, çok istedikleri halde motoru alamıyorlar. :pr: ne yapmalı en azından etrafımdakilere sevdirmek için.

:) onlardan birini sıcak bir yaz gününde arkana at ve sakin bir sürüşle küçük bir şehir içi turu attır ve araçların geçemeyeceği demir direklerle kapatılmış bir sokaktaki kafeteryanın önüne çek ve ona bir çay ısmarla,göreceksin fikri değişecektir.( fakat sürat,ani hızlanma veya durma yapma):cat:

Ya da eğer sürücü iseler;trafikte sıkışık yakalarsan;yanlarına sakince gel,hatır sor ve ben bakiim ilerde sıkışıklık niye sana telefon eder bildiririm burda sıkılmazsın de ve karizmayı ve de motoru çizdirmiycek şekilde aralardan kaybol.:queen: bu da onları motora imrendirir:wiinkk:

Motosikleti
Su Motoru
motorinn +1 afferin nereden buldun bunları :) ...

Kasko ve benzin ve bandrol masrafindan bir konus bakalim. Adamin hem yuregi hem cuzdani sizlar inan bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar