shoei ve nolan kask ve motor koruma demiri

herkese merhabalar asagida yolladigim resmlerdeki kasklar icin dusunceleriniz nelerdir? nolan olan 140 euro ya gencmoto satiyort digerinin fiyatida 260-300 euro arasi.bu kasklarin nereden uygun bulabilcegim hakinda fikri olan varsa sevirnirm. ayrica bu fuarda honda cbr 600f almak istiyorum.yeni oldugum icin indirdigim bir videoda gordugum koruma demiri taktirmak istiyorum bu tiop seylerin nerede yapildigini tam adres olarak veririseniz sevirim.
herkese iyi aksamlar:cat:

... aslında kasklarıda fuarda uygun bulabilirsiniz , fuarları bekleyin derim , fotoğraftaki kasklar kendi standartlarında iyi kasklar , daha üst birşeyler isterseniz farklı markalarda var , genelde racing motorları için bizde takozlar kullanılıyor , koruma demirine çok rastlamadım , genede alternatif koruma ürünleri için fuarı bekleyin derim .

takozu biliyorum ama ve fakat takoz bildigim kadari ile dusuldugu zamn ya on yada arka granaji korumuyor. aresi olan arkadaslar varsa houston_stuntshow diye aratirsin buldugunuz mpg izlerseniz hem zevk alirsiniz hemde bu demiri gorebilirsniniz.video cidden cok iyi ufkum acildiiiii

takozlar tip tip oluyorlar , uzunluğu yüksek olan takozlar grenajları korur , ancak onlarda çirkin duruyor , demir üstüne krom korumalara nette rastlıyorum ancak bizde o kalitede hiç görmedim .

Hem ön hem de arkayı koruyan takozlar var ikisini birden takabilirsin.
Kask içinde bence shoei al.Bende xr-1000 kullanıyorum hem şık hem de komforlu bi kask.Fiyat çok farklı ama bence aradaki farka değer.

peki bu takozlar komple koruyormu vede cbr 600 f e uygunmudur yani takilablirtmi?

bence altında cbr 600 f warsa iyi bi sey olmalı we fuarı beklemenı soylerım ayrıca motorun orjınalligini bozmayacak bı takoz olmalı derım ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
takaso almayın ince korima demiri alın cok sık duruyo onlar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nolan N61 kaskı kullanıyorum gayet guzel uygun bi kask , bende düz mat siyah modeli var 110€ a mototaldan almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar