- Konu Yazar
Arkadaslar birkaç konuyu okudum ve bunu yazmaya karar verdim. Ben 16 yasındayım yani ehliyete yasım tutmuyo ama yakalsık 6 senedir yasalara karşı cıkmadan üst seviyede heyecan ve alt seviyede tehlikeyi birlestiriyotum. bu nasıl? die sorucak olursanız ki sorucaksınız? İlk olarak 10 yasında bi scooterla basladım 49cc oldugu için ehliyetsiz kullanılıor ama bu bana fazla zevk vermedi ve bunun üzerine babam bana 125cc cross aldı. Hem heyecan hem sürat hemde çok az tehlikeli bi spor. Tabiiki siz arazi yerine asvaltıda istiyebilirsiniz. Bu isteginiz içinde racing tip motorlarla yapılan yarıslar Türkiye'de de düzenlenmekte. Bunlara nasıl katılcaz diye soruyor olmalısınız. Bunun cevabı:
İlk önce motoru kullanmayı bir öğretmen aracılığıyla öğrenmeniz lazım çünkü trafikte binmeye benzemez teknik gerekir ; daha sonrada TürkiyeMotorFederasyonu'nuna yada Motor kulüplerine(ankarada hititmotorklübü www.hmk.org.tr) başvuruyorsunuz sizden kan gurubu nüfus cüzdanı fotokopisi gibi belgeler istiyolar bu belgeleri saglıyorsunuz.Onlarda size lisansınızı veriolar bundan sonra internetten yarısları takip edip yarısı düzenleyen klüp aracılıgıyla yarısmalarda türkiye sampionasına katılıp heycanı yasal yollardan yasıyorsunuz. ([email protected])
İlk önce motoru kullanmayı bir öğretmen aracılığıyla öğrenmeniz lazım çünkü trafikte binmeye benzemez teknik gerekir ; daha sonrada TürkiyeMotorFederasyonu'nuna yada Motor kulüplerine(ankarada hititmotorklübü www.hmk.org.tr) başvuruyorsunuz sizden kan gurubu nüfus cüzdanı fotokopisi gibi belgeler istiyolar bu belgeleri saglıyorsunuz.Onlarda size lisansınızı veriolar bundan sonra internetten yarısları takip edip yarısı düzenleyen klüp aracılıgıyla yarısmalarda türkiye sampionasına katılıp heycanı yasal yollardan yasıyorsunuz. ([email protected])