redpepper, RS125'in 31 HP olduğunu söylemişsin ama kesin bir bilgin yok, çünkü kimse doğru düzgün RS125'in gücünü bilmiyor. Hem ben GT20R, RS'ten iyi derken daha güçlü dememiştim daha iyi motosiklet demiştim. RS, GT250'den söylediğine göre sadece 2 HP güçlü diye daha iyi bir motosiklet olmuyor, hem Prometheus'un da dediği gibi GT250 daha torklu bir motora sahip. Performans olarak belki RS çok daha iyi olabilir o da belli değil ya, ama genel özellikleri dikkate alındığında bence GT250 daha iyi bir motosiklet. Yazımı iyi oku ben bu karşılaştırmayı sadece performansa göre yapmadım, GT250'nin yüksek silindir hacmine sahip oluşu ve 4 zamanlı oluşu motosikletin hem RS'le hemen hemen aynı güce sahip olduğunu, hem daha torklu olduğunu, hem daha sorunsuz olduğunu ve hem de daha ekonomik olduğunu gösteriyor. Yani ben GT250 daha iyi derken bunları düşünerek yazmıştım.
Ayrıca şahsi fikrim Hyosung marka motosikletlerin de Aprilia marka motosikletlerden daha problemsiz ve kaliteli olduğu yönündedir.
Hiç bir motosiklet 50 metre mesafede diğerini geçti diye diğerinden iyi olmaz olamaz. Belki RS, GT250'yi 0-100 de geçebilir (bence o da tartışılır ya neyse) ama bu GT250'den daha iyi olduğu anlamına gelmez.