tanışmak ve yardım istiyorum.lütfen okuyun

forumunuzu epeydir takip ediyorum.çok seviyeli ve yararlı bilgiler aldım.motorla hiç alakam olmadığı halde gittikçe tiryakiniz oldum ve size daha yakın
olmak için (kabul ederseniz) aranıza katılmaya karar verdim.
bende artık bir motor almak istiyorum tabii bütçeme göre fakat karar veremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.aklımdakiler şunlar: 1-mondial 2-julin
3-keeway 150 mondial düşünüyorum ama makine nasıl o önemli yardımınız için
şimdiden teşekkürler.

hoşgeldin. sadece marka değil model de belirtirsen yardımcı olacak çok kişi olacaktır. bende de mondial var model belirtirsen yardımcı olurum elimden geldiği kadar:cat: umarım kalıcı olursun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldiniyi vakit geçirmen dileğiyle :rendeer:

model yazmayı unuttum haklısınız acemiliğime verin. çapır tarzı düşünüyorum
mondial mct 250 yi özellikle yada tavsiye edebileceğiniz emsal bi makine
malum bütçe

cr@zY_dEv!L abimizdede aynı motor var o da senle aynı kanıda ama olsun oda bir motor ya oda olmasaydı :) :) :cat:

:queen: :queen: iyidir iyidir... tırsmana gerek yok yoldayken 90km geçme ön teker yerinden fırlıyomuş diye duymuşdum:queen::cherry:

sağol aslında başlangıç için o bile çok ama sayenizde gaza geldim hayılısı ayrıca ilginize teşekkür ederim. (özellikle bu saatte):rendeer:

yok zaten başka meşgale yok saati mi olu motor işinin:) :rendeer:

keeway sl 150 nin topiğini okumanı tavsiye ederim kararını kolaylaştıracaktır bende alırken cok kararsız kalmıştım ancak şuanda nekadar doğru bir karar aldığıma eminim birde keeway 250 süper shadow ve landcruizer in olduğu sayfalara gözat senin icin hayırlısı olsun........ aramıza hoşgeldin

Ailemize hoşgeldin kardeşim.:rendeer: kanunisultan benden bahsetmiş:p ama yok öle bişi :bounce: tavsiye edebilirim mondiali.en azından kendi sınıfındakilerin en iyisi diye düşünüyorum (fiyat,cc,yedek parça,servis...vs.)Ama bütçen el veriosa git bi regal raptor al derim ben.:rendeer:

Sevgili Tolga35, yeni motor almış - acemi bir motorcu-olarak sana tavsiyelerde bulunmak pek bana düşmez ama,"motorla hiç alakam olmadığı halde..." diye başladığın sözlerinden pek motosiklet kullanmadığın gibi bir kanı edindim.
Ben iki aydır sitedeki sürüş teknikleri vb yazıları okuyorum. Ve, çok tecrübeli bir motorcu olduğunu algıladığım sayın "DD Reşat Arbaş'ın" yazılarını ve basılı kitabını tam 3 defa:bounce: (abartmıyorum inan) baştan sona okudum ve halâ da okuyorum. Doğru seçim için tecrübeli arkadaşlara kulak vermeni ve bu yazıları da okumanı öneririm. İşte DD Reşat Arbaş'ın sitesine bir link :

http://donald.hypermart.net/Teori/Cover.htm

En doğru seçimi yapman dileği ile..

Son düzenleme:
tolga35 hoşgeldin,deneyimin varmı bilmiyorum ama bu çin piyasasında hangisi iyi hangisi kötü demek için daha erken.Tarzın belli cruiser(türkçe meeali çapır)bütçende kısıtlıymış bizim gibi, alacaksın keyfine bakıcaksın ben jinlun aldım 250 cc lik 100 km geçince titriyor,varsın titresin 4000 ytl lik motordan fazla bişey beklemek yanlış olur seçimini yap motorunu al

junlin 150 yada 250 alabilirsin bende 150 kırmızı var pek sorun çıkarmıyor fiyatıda uygun ayrıca çokda çekiciii:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar