Arkadaşlar Lütfen Yardimci Olun...

şuan bir motorsiklet almaya karar verdim. nette kısa bir arama yaptım üç model arasında kaldım. ya ikinci el bir seyhan 250cc. ya tiger 250 cc. yada jinlun 250 jl 250-5... sizler uzun süre motor kullanmış insanlarsınız ve bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum. daha ilk motorum olacak.250cc. fazla diyebilirsiniz ama bana uyun olan bu bence. istanbul ankara gitcem daha düşügü kaldırmaz diye düşünüyorum. birde tankçı bir silahlı kuvvetler mensubuyum, altımdaki leopard 1a3 t1 tankı var 830 beygir gücünde birden bocalamayım diye 250cc düşünüyorum. şimdiden ilginize teşekkürler. kullanıcı arkadaşlar iyi yada kötü yanlarını yazarlarsa sevinirim. jınlun 125. de varmış çok kararsızım. yorumlarınızı bekliyorum...

İçlerinde en güzel ve verdiğin paraya değecek olan Tiger. kendimde var diye söylemiyorum ama imkanın varsa Tiger 250 çok iyi seçenek. 185kg bir motordur. Ağırdır ama uzun yol performansı çokda kötü değil. Bu tip motorlarda 85km üstüne çıkmanı tavsiye etmem. Titreşim artıyor ve rüzgarla fazla haşır neşir oluyorsun. Tüketimi düşük. Frenler çok çok iyi. Servis ve yedek parça sorunu yok. Seçim senin.

Görüşmek üzere.

regalci

sanırım regal raptor ı incelemedin onu bi incele sonra karar ver gerisi hikaye:cherry:

hocam sana modifiye hayabusa verelim 500bg:cherry:
bilmiyorum bu motorları hiç ilgi alanıma girmiyor:cat:
sadece hoşgeldin diyebilirim:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ylmzzz abime katılıyorum o ne derse doğrudur:cherry:

sadece görüntü dersen tiger al, (sadece gördüm o yüzden böyle diyorum başka bi bilgi sahibi değilim bu motor hakkında ama güzel görünüyor...)
ben olsam bu üçü arasında jinlun250cc'yi seçerim hem görüntü var hemde kullananların söylediklerine göre sorun çıkarmıyormuş...
sıralama:
1-jinlun250
2-tiger250(bu 150cc ydi benim bildiğim kadarıyla)
3-seyhan250
4jinlun125cc(bu da 150cc olmasın?)

Son düzenleme:
arkadalar öncelikle kusura bakmayın dün bağlantımda sorun vardı bugün cvp verebiliyorum. öncelikle makina motor aldığın forumu okudum yeni sanırım motorun öncelikle kazasız belasız kullan.
tiger'i katologdan inceledim motor biraz küçük sanırım jınlun'a göre. en büyük artısı yerli olması ve yedek parça ağı olarak geniş olması. teşekkürler değerlendireceğim fikrini...

regalci öncelikle kusura bakma dün bağlantımda sorun vardı bugün cvp verebiliyorum.
dediğin motoru bilmiyorum. ama merak ettim doğrusu şimdi google'dan arıyorum bile. resmi ve özellikleri varsa yazabilir misin? k.i.b dostum

xxxx 500 motor mu olur Allah aşkına... ya su motorudur o yada tıraktör

yılmaz kardeş tiger ağır basmaya başladı teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
distinto görünüş olarak evet ama yedek parça ve sağlamlık açısından hiç bilgim yok. araştırmadayım hala...

dostm anlayamadım o ne cahilliğimi bağışla...

Yani peşpeşe cevap yazamazsın yasak msn'de değilsin....

Son düzenleme:
Sayın MB 2908 arkadaşım öncelikle hoş geldin .
Tank kullanmakla motor arasında çok fark var bunu bilmen lazım 250 cc lik bir motor iyi seçenek uzun yol için .seçtiğin markalara göre birde alım gücünü hesaba katman gerekiyor . jinlun iyi bir motor fazla şikayet gelmiyor bu araga Real raptor var bu da çok iyi bir motor su soğutmalı şikayet durumuda yok desnecek kadar az (fiat performans açısından )bu arada KEEWAY motorlar var benim ybr 125 şim var çok iyi bir motor fakat KEEWAY 250 land crüiser geliyor şubatta onu bekliyorujm ve gelir gelmez ilk sahibi olmak istiyorum görünüş olarak çok güzel her yol için geçerli bir motor reklam yapmıyorum ama bende çok çekimser kaldım jinlun ,real raptor kanuni tabi bunlar hep 250 cc olanları ama keeway schadow yada land cruser diyorum ben karar senin eğer sitelerini gezersen sende görürsün karar senin .kazasız sürüşler dileğimle.
http://img3.imageshack.us/img3/5952/harley43cp.jpg
Keeway 2006 Modelleri.Hayırlı olsun ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
birde buraya bak derim ben.
www.motomax.com keeway

arkadaşlar jınlundan tamamen vazgeçtim. hem satan insanların çokluğu hemde dökülmesi etken oldu. ta tiger alcam yada regal alcam. görünüş olarak regal ağır basıyor, yedek parça olarak tiger... son bir fikir lütfen

güleri sağolasın. forumlardan okuduğum kadarıyla regal reptor ağır basmaya başladı. bir hafta daha bekleme sürem var bu arada kesinleştireceğim durumu. senin dediğin modelleride incelerim bu arada. birşey daha sormak istiyorum. dizimden önçapraz bağ ameliyatı oldum 1 sene kadar önce. rüzgar durumuna dayanarak motor işi gelecekte (kaza harici) dizimle ilgili başıma iş açarbilir mi?

uzun yol yapacaksan adamakıllı birşey olmalı.ben burgman 400 ü satıyorum.650 alıcam.ilanıma bak.

dostum sana kendi motorumu tavsiye ediyorum.
*****bu makinanın sıfırı 4,686ytl dir******

marka:kanuni seyhan 250 c (ŞU ÖNÜNDE 3 FARI OLAN CHOOPER TARZI)
model-2004
km-4000
renk-gri
kazasıs ve orjinal
fiyat ise-2900

ALİ DÖNMEZ:0532 352 57 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar