Yeni başlayanlar için sürüş teknikleri videosu

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bunu indirdim.saol baya güzeldi.yarında trafikte güvenli sürüşle ilgili olanını indiririm.varmı başka bunlardan.:thumleft:

vlad1462' Alıntı:
bunu indirdim.saol baya güzeldi.yarında trafikte güvenli sürüşle ilgili olanını indiririm.varmı başka bunlardan.:thumleft:

Var var fakat sırayla dimi.Hepsini ne ben bir günde yollayabilirim nede siz indirebilirsiniz:cat:

57 megabyte %30u bitti, tamamı bitsinde bakalım bişeyler öğrenelim, paylaşım için teşekkürler...

içinde motor olan herşey gibi bu videoda güzeldi...
adam 20 km. ile giderken elli tane şey anlatıyor, yav zaten o hızda kaza yapamazsın ki yapsan da ne olur sanki,
ayrıca film türkiyede çekilmediği için yerdeki çukurlara dikkat edin gibi bi uyarı koymamışlar onuda ben ekliyeyim:cherry:
filmin sonları kesik kesikti sebebi nedir anlayamadım.
daha profesyonel sürüş için bir video varsa paylaşırsan ii olur, diyelim 70 80 km.ye duran trafikte arabaların arasından giderken yapmamız gerekenler yada makasa girerken dikkat edilecek hususlar gibi bir video olsa ii olur:rendeer:
şaka bi yana paylaşım için tekrar teşekkürler devamını bekliyoruz...:rendeer:

çok teşekkürler paylaşım için gerçekten yeni başlayanlar için çok faydalı. ben de dikkatlice izledim anlatım türkçe ve güzel...:cat:

bende indirdim ve izledim, bizim gibi acemilere güzel bir kaynak, paylaşım için tesekkür ederim.

distinto' Alıntı:
içinde motor olan herşey gibi bu videoda güzeldi...
adam 20 km. ile giderken elli tane şey anlatıyor, yav zaten o hızda kaza yapamazsın ki yapsan da ne olur sanki,
ayrıca film türkiyede çekilmediği için yerdeki çukurlara dikkat edin gibi bi uyarı koymamışlar onuda ben ekliyeyim:cherry:
filmin sonları kesik kesikti sebebi nedir anlayamadım.
daha profesyonel sürüş için bir video varsa paylaşırsan ii olur, diyelim 70 80 km.ye duran trafikte arabaların arasından giderken yapmamız gerekenler yada makasa girerken dikkat edilecek hususlar gibi bir video olsa ii olur:rendeer:
şaka bi yana paylaşım için tekrar teşekkürler devamını bekliyoruz...:rendeer:

Artık diğer kısımları da kendiniz hesaba katarak kullanacaksınız çukurlar vs gibi şeyler burada zaten fazlaca olan yani bizim memleketin gerçekleri malesef:cat:

Iyi Bayramlar

arkadaşlar ben indiremedim... birisi tarif edebilirmi
:silent:

sayfayı aşağı kaydır,free'yi tıkla,bir sonraki sayfada orda görünen rakam ve harfleri kutu içine yaz,download tuşuna bas.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar