Öpmeden öpmeye fark var.......

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
zuhahahhaaha
ya hiç yerimiydi o işin.vuranda amma acımasızmış,rakip sadece masumane bi buse verdi alttarafı.okadar sert vurulmazki canım:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p adamın gözü dönmüş ama vuranın değil....:cherry:

Ben olsam bende vururum valla, yanlız o maçın sonucu zaten belliymiş adam direk yamuldu ya bi yumrukta.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bide karşılık vercek değil ya.nede olsa ilgisi var rakibe.öptükten sonra bide el kardırmaya razı olmamış gönlü demek.ilahi aşk sen nelere kadirsin:queen:

öpülenin aklından neler geçti acaba o an :)
-ulan, senin deee, maçının daaaa..., ::rantinp: ::ranntign ::angry2::
:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
öpülenin aklından neler geçti acaba o an
-ulan, senin deee, maçının daaaa...,

valla bende onu düşündüm bu japon bozmasını bende yumruklardım valla insan rakibi kışkırtır ama bu kadarda kışkırtma olmaz be ........ Kınıyorum.......:p

çok komik:queen:
madem ki bir vurumluk canın var niye böyle şeyler yapıyon:queen:

Bence eleman rakibi diskalifiye ettirebilmek icin de biraz numara yapiyor olabilir. Böyle bir yumrukta bayılması garip.. vakti zamaninda FB'nin Trabzonda bir maci vardi. Tribununden Otto Baric'in (FB antrenörü) sırtına bir tas gelmisti de yer de fır fır dönmüştü. :) Hatta Aygun diye bir topcusu vardi onunda kafasına 3 kilo bandaj bağlamışlardı.. neyse geyik oldu biraz ama :)

yok abi adamın boynu bi savruluyor beklemiyor her halde o da öper sanmıştır karşılık olarak ama adam konuşmuyor bile dudak değil beden dilini kullanmış yani :) :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar