yakıt tüketimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
600 lük bir makina almak istiyorum yakıtı nasıl çokmu fazla azmı örnek vereyim bende mz 251 vardı 2lt ile 23 km yol gidiyor ve bu çok fazla 600 lük ler 2lt ile kaç km yol gider arkadaşlara selamlar ""her insan ölür ama her insan yaşayamaz""saygılar

Süper Moderatör (BBRR)
2lt ile 23 km çok fazla bir tüketim 100 kmde yaklaşık 8,7 lt denk gelirki bir çok araba bunu yakmıyor bu motorun 2 zamanlı olmasından kaynaklanıyor... almayı düşündüğün alet 4 zamanlı olacağı için yakıt tüketimi 100 kmde hızına göre değişir şöyle bir örnek vereyim
BMW 650 GS
90 km sabit hızla 100 km de 3,21 lt yakıyor...
120 km sabit hızda ise 100 km de 4,31 lt
yalnız bu oran sport larda 100 kmde 7 litreye kadar çıkabiliyor...
ama her şartta senin mz 251 den daha az yakıyolar bu bir gerçek......

(valla teknik bilgileri çok dolaşıyorum BMW kadar bilgi içeren başka bir motor yok bu vesile ile BMW yide kutluyorum....)

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Burdan devam edelim :
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3047

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar