Motosikleti ile Tarla Sürüyor.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçimini çiftçilik yaparak sağlayan Şeref Akıllı, ekonomik kriz nedeniyle tarlasını sürecek traktör veya öküz alamadığı için çareyi tarlayı 1972 model Jawa marka motosiklet ile sürmekte buldu.

Tarlasını, 250 TL değerindeki eski motosikletin arkasına bağladığı çapa ve arkadaşının yardımıyla süren Akıllı, bu şekilde maliyetin azaldığını söyledi. Bir öküzün fiyatının yaklaşık 5 bin TL olduğunu belirten Akıllı, "Traktör almam imkansız. 2 öküz satın alsam yaklaşık 10 bin TL´ye mal olacak. Bu yan giderleri ile birlikte 12- 13 bin TL´yi bulacak. Bu parayı tarladan kazanmam ise imkansız. Ben de değeri 250 TL olan motosikletim ve arkadaşımın yardımıyla sürüyorum" diye konuştu.

[WebTV=motosiklet_16032010_0257]4904[/WebTV]

Kaynak: Hürriyet
(HABER - KAMERA: Teoman ERİŞ /ALANYA (Antalya)

Ekli dosyalar

• tarlasuruyor.jpg
    tarlasuruyor.jpg
    14.6 KB · Görüntüleme: 12,281
Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
offf arkada sabanı tutan adamın ömrü fazla gitmez ::saad::

Lastiklerini cross tiplerle değiştirirse daha başarılı olur. Buradan göründüğü kadarıyla asfalt lastiği takılı.
Arkadaki sabanı tutan kişininde maske takması şart. Yoksa o dumanı sürekli yutmak çok kötü olur.
Canım memleketimde imkansızlıktan neler yapılıyor. :pale:

sabah fox ta izledim şaka gibi, yaktığı benzinle taksitle öküz alır =)

sadece dikkat cekmek amaclı yapılmıstır umarım..

Sırf haber olsun diye yapılmış bir haber. Tarla dediği ufacık bir yer. Çapalasa bile olur. En azından iki zamanlı motor için yakıt ödemez. Bide iki öküz alsam diyor 100 metrekare yer için. Büyük bir tarla olsa arkada duran eleman zehirlenir zaten. Artı illaha makineyle yapacaksan al bir patpat, işini gör.
2008-4-1%20(43).JPG

Anadolunun acar muhabirlerinin zihni sinir poroceleri...:p kesinlikle uydurma haber olduğuna inanıyorum...

Türk Çiftcisi yıllar önce zaten bitirilmişti...şimdi gelde siyaset muhabbeti yapma...

koptum gülmekten, kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş, bahçesi adama tarla gibi geliyor:queen:

bu kişi böyle tarla sürüyorsa ömrü uzun olmaz. yakında eksoz zehirlenmesinden gider öteki dünyaya.

Abim ne edebiyat yaptı be :cherry:

Belki tarla sürmek için motosiklet kullanmıyordur, motosiklet kullanmak için tarlayı onla sürüyordur ha? ::dalga::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne olmuş kardeşim biz bir ömür boyu motosiklet sürüyoruz,tarlada bağda bahçede,asfaltta,havada karada denizde .....Şaka bir yana biz türkler herşeyi başarabiliriz.Tarih ispatlarla dolu.esenlikler dileriz.

yok öyle bişi..
köylü yardımseverdir.. köyünde kime söylese mazot parasına traktörü olan bir köylüsü kesinlikle yardım eder..

:farao:

haber için haber. adını duyurma çabası. kaldı ki öküz mü kaldı artık. o fiyata çok güzel traktörler alınabiliyor. 6-7 bine 1990 model bi 135 alırsın. onu bunu bırakın adamın hiç mi arkadaşı yok? mazot parası koyup yapacak arkadaşı vardır.

komedi , ama bir an gerçek sandımdı :mrgreen:

Adamda bir ciddi anlatıyor var ya,..

Ne diyeyim ben böyle muhabirlere.

Kafa sallamakla yetiniyorum:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar