- Motosikleti
- Yamaha MT-09 Tracer
- Konu Yazar
Geçimini çiftçilik yaparak sağlayan Şeref Akıllı, ekonomik kriz nedeniyle tarlasını sürecek traktör veya öküz alamadığı için çareyi tarlayı 1972 model Jawa marka motosiklet ile sürmekte buldu.
Tarlasını, 250 TL değerindeki eski motosikletin arkasına bağladığı çapa ve arkadaşının yardımıyla süren Akıllı, bu şekilde maliyetin azaldığını söyledi. Bir öküzün fiyatının yaklaşık 5 bin TL olduğunu belirten Akıllı, "Traktör almam imkansız. 2 öküz satın alsam yaklaşık 10 bin TL´ye mal olacak. Bu yan giderleri ile birlikte 12- 13 bin TL´yi bulacak. Bu parayı tarladan kazanmam ise imkansız. Ben de değeri 250 TL olan motosikletim ve arkadaşımın yardımıyla sürüyorum" diye konuştu.
[WebTV=motosiklet_16032010_0257]4904[/WebTV]
Kaynak: Hürriyet
(HABER - KAMERA: Teoman ERİŞ /ALANYA (Antalya)
Tarlasını, 250 TL değerindeki eski motosikletin arkasına bağladığı çapa ve arkadaşının yardımıyla süren Akıllı, bu şekilde maliyetin azaldığını söyledi. Bir öküzün fiyatının yaklaşık 5 bin TL olduğunu belirten Akıllı, "Traktör almam imkansız. 2 öküz satın alsam yaklaşık 10 bin TL´ye mal olacak. Bu yan giderleri ile birlikte 12- 13 bin TL´yi bulacak. Bu parayı tarladan kazanmam ise imkansız. Ben de değeri 250 TL olan motosikletim ve arkadaşımın yardımıyla sürüyorum" diye konuştu.
[WebTV=motosiklet_16032010_0257]4904[/WebTV]
Kaynak: Hürriyet
(HABER - KAMERA: Teoman ERİŞ /ALANYA (Antalya)
Ekli dosyalar
Son düzenleme: