burgman 400 için bilgi lütfen

:) slm arkadaşlar ben mondıal 125 mt kullanıyorum yazın allah kısmet ederse burgman 400 almak istiyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

ne bilgisi istiyorsun son scooter da sondan bir önceki durak süper! süper! süper! süper! süper! süper! süper! süper! süper! süper! süper! süper!

selam

burgman bir japon harikası ilgilendiğin motor tam anlamıyla süper doğru yoldasın tebrikler

aslında bir burgman kullanıcısı değilim ama tesadüf eseri bir kaç gün kullanma zevkine eriştim bu aleti. bir kere kontrolü çok kolay, ikincisi yol tutuşu çok iyi, scooter deyip geçemeyeceğin bir alet, üçüncüsü oturma kısmı resmen salon gibi :) artçın bile olduğunda arkada, bağdaş kurup, gazete okuyabilir, bagaj kapasitesi çok yüksek, teknik aksamdan çok anlamam ama bence de doğru yoldasın. zevkle kullanabileceğin bir tercih yapmışsın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlar olmalı özellikle kullanıcılar doğru yoldasın gibi msjlar yerine Km'de yakıt tüketimi,uzun yoldaki konfor durumu,yedek parça,servis vb. durumlar hakkında bilgi verirseniz soruyu soran şahısa iyi bir doyurucu bir cevap olacaktır

bence bu bilgi cok bile bu motorun topiğinde dolanırsa cok daha detaylı bilgilere ulaşabilir...
modlardan sayfanın kilitlenmesini talep ediyorum..

kardeş sana diyecek bişeyim yok aklın yolu bir. seni tebrik ediyorum.başkalarıyla polemiğe girme şimdiden hayırlı olsun. burgman maxilerin cadillac ıdır

Suzuki burgman kullanıcıları topiğinde aradığın cevapları bulursun:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar