2010 Hyosung ST7 Tanıtıldı.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Koreli en büyük motosiklet üreticilerinden olan Hyosung yeni ST7 modelini tanıttı. 90derece V-Twin motoru ile 8000 devirde 62hp ve 7500 devirde 64nm tork üretiyor.

Teknik Özellikleri:

Engine: 678.2 cc liquid-cooled 90 degree V-Twin
Bore/Stroke: 81.5mm x 65mm
Compression Ratio: 11.5:1
Valve Train: DOHC, 8 valves
Fuel System: Fuel Injection
Transmission: Five-speed
Final Drive: Belt
Rake (Caster Angle): 33 degrees
Trail: 5.59 in.
Front Suspension: Conventional 41mm telescopic
Rear Suspension: Hydraulic dual shocks with preload adjustability
Front Brake: Single disc with floating four-piston caliper
Rear Brake: Single disc with twin-piston caliper
Front Tire: 120/80/16
Rear Tire: 170/80/15
Wheelbase: 66.54 in.
Seat Height: 27.17 in.
Fuel Capacity: 4.75 gal.
Curb Weight (claimed, wet): 538 lb
Colors: Black, Red, White

2010_Hyosung_ST7_Black.jpg

ST7_Red.jpg

2010_Hyosung_ST7.jpg

Hyosung_ST7_engine.jpg

ST7_front_end.jpg

Kaynak: Motorcycle USA

Ekli dosyalar

• 2010hyosungst7.jpg
    2010hyosungst7.jpg
    16.3 KB · Görüntüleme: 20,479
gv650'den daha klasik çizgileri var. altıda yerden biraz daha yüksek sanki. cruiser sevene güzel motor. hyo büyük bir enduro yapmadı gitti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hyo enduro mu yapacak.Önce şu an yaptığı motorları düzeltsin de sıra ona da gelir.Gt250r'nin yedek parça fiyatları maşallah caponları aratmıyo.Fiyat desen çok fazla fark yok.Caponlarla sidik yarıştırıyo ama malesef o kaliteyi yakalaması çok zor.Türkiye de servisi kanuniye teslim etmiş.Capondan şaşmamak lazım.

Hyo enduro mu yapacak.Önce şu an yaptığı motorları düzeltsin de sıra ona da gelir.Gt250r'nin yedek parça fiyatları maşallah caponları aratmıyo.Fiyat desen çok fazla fark yok.Caponlarla sidik yarıştırıyo ama malesef o kaliteyi yakalaması çok zor.Türkiye de servisi kanuniye teslim etmiş.Capondan şaşmamak lazım.

seni tüm site antihyocu olarak tanıdı bilesin...

hyo nasıl şase veya karoser üretirse üretsin, kullandığı standart motoru değiştirmeli ve şanzıman modellerini geliştirmeli. şase değiştirip altına karbüratörden bozma motorla 15 sene öncesinin şanzımanını koyarsa daha çok bekler satacak diye. üstelik tek tip (hacimlerine göre hepsi tek tip, sadece şanzımanları farklı) motor üretmesine rağmen gene de motorlar kol çıkarıyor, krank kırıyor. :farao:

Japon'dan şaşmayacaksın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Maşallah motorun yok ama her konuda bilgilisin.....

Hyo hangi modeli ile japonlarla fiyat yarıştırıyor?.... :silent::silent:
Kaldı ki hyo kötümsenecek bir marka değil.... Sırf kanuni aldı diye hor görmeye gerek yok... Sen almassın olur biter... :bounce::bounce::bounce:

Hoş bir alet olmuş. gv 650'ye göre hp yi biraz düşük tutup, torku yükseltmişler. GV 650 de önde çift dik yokmuydu? Buna niye tek disk koymuşlar acep?

hyo nasıl şase veya karoser üretirse üretsin, kullandığı standart motoru değiştirmeli ve şanzıman modellerini geliştirmeli. şase değiştirip altına karbüratörden bozma motorla 15 sene öncesinin şanzımanını koyarsa daha çok bekler satacak diye. üstelik tek tip (hacimlerine göre hepsi tek tip, sadece şanzımanları farklı) motor üretmesine rağmen gene de motorlar kol çıkarıyor, krank kırıyor. :farao:

Japon'dan şaşmayacaksın.

fiilen kullanıcılar memnunsa ve halen raabet görüyorsa,yoldan gelip geçenler kawasaki honda sanıyorsa(yani çevrede o hissi uyandırıyorsa) ve hatta temiz ikinci el fiyatı 6bin tl civarındaysa bu marka daha çok tartışılır:bounce:

Hyo'nun 600cc üzeri cruiser sınıfında modern çizgi dışında klasik hatlara hitap eden bir modeli olmuş.
Önden Dragstar'ı anımsattı bana sanki, arkası da GV250'yi andırıyor.
Ama heybetli ve yakışıklı buldum açıkcası. Güzel yapmışlar bence.
Bence fiyatı da illaki japonlara göre biraz daha uygun olacaktır; yani meraklıları tarafından tercih edilebilecek bir motor.

Bana kalırsa hyosung cruiser segmentindeki popüler motorunu bulmuş..
Kısaca "-Budur!" diyorum..

Gene de aklımıza şu soru takılmıyor değil:

"-El fiyat?"

Bir kılıf takayım diye baktım bulamadım, renk kötü vişne çürüğü:p

Herşeyiyle gerçekten dört dörtlük olmuş hani önü çirkin arkası kötü denilmiyor her yeri dolu dolu olmuş :wiinkk:
Ama işte hyo bide şu krank sorununu çözseydi tam olucaktı :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maşallah motorun yok ama her konuda bilgilisin.....

Hyo hangi modeli ile japonlarla fiyat yarıştırıyor?.... :silent::silent:
Kaldı ki hyo kötümsenecek bir marka değil.... Sırf kanuni aldı diye hor görmeye gerek yok... Sen almassın olur biter... :bounce::bounce::bounce:

Benim motorum var.Kim dedi yok diye.Hyo japonla fiyat yarıştırmıyo.Satarken biraz ucuz satıyo yedek parçadan götürüyo.Bknz. ST kanuni gt250r yedek parça fiyatları....Eksoz takımı 2.000 TL.

Ben kore düşmanı değilim.Geçenlerde LCD TV almaya karar verdim.5 tane mağaza gezdim internette araştırdım.Sonunda kore malı LG 47" tv aldım.Laptop alayım dedim yine araştırdım.En güzeli yine kore malı samsung laptop aldım.Şimdi call of duty 6'yı dev ekranda 1920*1080 çözünürlükte oynuyorum.Koreliler elektronik konusunda çok iyi.Ancak motosiklet konusuna gelince orada durup düşünmek lazım.Japondan şaşmamak lazım.

Japon'dan şaşmayacaksın.

Bunun üzerindeki motor görünüşe göre yeni ama 678,2 cc olduğundan vergi diliminde bir üst klasmana çıkıyor. Kol çıkartma efsanesi de bildiğim kadarıyla 2006 - 2007 arası 250 cc modellerde birkaç motorda çıkmıştı. Daha sonraki yıllarda yaşayan var mı bilmiyorum. Ha, bunlar arasında sıfır motoru aklınca açmak için devir saatinin kırmızı bölgesine girip kol çıkartanlar varsa onları motor hatası olarak saymıyorum.

Eğer GV 650 üretimi durmazsa ki bence durmaz, Kanuni bu motoru vergi durumundan dolayı getirtmez.

şaşma ozaman ..ama yorum yaparkende kullanmadığın mal hakkında yorum yapma ..............senin kullandığın cbf de yağ yakıyor kronik olarak o da çok mu kötü şimdiiiiii...:farao:

Japon'dan şaşmayacaksın.

kol kran bi gv 250 yada 650 duymadım....250 r larında neden kırdıklarınıda herkez biliyo...
art niyetli bişi yazmak neden bu kadar kolay bunuda anlamış değilim..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir yaz boyunca gt250r kullandım. bir günden bir güne ne kol çıkarttığını, ne nanik yaptığını ne de herhangi bir küfürlü sözünü duymadım, görmedim. bu motor da bence çok da şirin olmuş...

Gt250R kullanan arkadaşlar var çevremde, Hyosung yada S&T ikiside aynı sonuçta bu motorlardaki (GT250R) en büyük sorun kesici olmaması ve buna bağlı motoru zorlama sonucunda krank kırması fakat adam gibi kullanılırsa gayet düzgün bir makine. Ben hemen hemen herkesin "dandik, aman uzak dur, çinliye bulaşma, keşke almasaydın" dediği bir marka kullanıyorum 0 km aldım 9.000 km geçti. Motorda hala tık yok.. bakarsan bağ olur bakmazsan dağ.. O yüzden at sahibine göre kişner diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar