- Konu Yazar
arkadaşlar cruiser marka motorun yanina bir cross almayı dusunuyorum hatta bir tane buldum ya bugun ya yarın alacağım ancak bikaç soru var kafamda;
1) lastik taban alanının ne gibi yararları ve zararları olur?
2)frenlerin disc ya da drum olmasının ne gibi fayda ve zararı var?
3)güç ve tork crosslarda çok önemli mi yoksa 150cc ile olur mu? sonuçta amaç dag tepe
4) boyutların crosslarda ne gibi faydası var? yani uzun mu daha iyi yüksek mi? geniş mi?
5)lastikler şamrelli mi yoksa tubeless mi daha kullanışlı?
6)cross motor dun kullandım biraz oturaksız geldi agırlıgından dolayı olabilir ama agırlık bu motorda ne gibi etkiler yaratır yani hafif mi olmalı cross motor?
7)cross motor kullanım amacı dolayısıyla fazla uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum bu dogrumudur?
nedir ne değildir bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim.
1) lastik taban alanının ne gibi yararları ve zararları olur?
2)frenlerin disc ya da drum olmasının ne gibi fayda ve zararı var?
3)güç ve tork crosslarda çok önemli mi yoksa 150cc ile olur mu? sonuçta amaç dag tepe
4) boyutların crosslarda ne gibi faydası var? yani uzun mu daha iyi yüksek mi? geniş mi?
5)lastikler şamrelli mi yoksa tubeless mi daha kullanışlı?
6)cross motor dun kullandım biraz oturaksız geldi agırlıgından dolayı olabilir ama agırlık bu motorda ne gibi etkiler yaratır yani hafif mi olmalı cross motor?
7)cross motor kullanım amacı dolayısıyla fazla uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum bu dogrumudur?
nedir ne değildir bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim.