İzmir tayfasına yeni arkadaş

herkese selamlar..:rendeer:
öncelikle Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun..siteye kayıt olalı yaklaşık bir hafta oldu ve hala tam olarak siteyi çözemedim..:)
3 senedir izmirde oturuyorum..iyi ki de taşınmışım yoksa izmir tayfasıyla tanışma imkanı nasıl bulacaktım..:cat: hepsine burdan selamlarımı iletiyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum hoş geldin iyiki de geldin :wiinkk: umarım kalıcı dostluklar edinirsin bizdende sana kucak dolusu sevgiler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin arkadaşım, umarım toplantı ve gezilerde buluşuruz. Motorun var mı, varsa tanıtırsan seviniriz

daha yeniyim belki o yuzden..ben de fazla kimseyi tanımıyorum..en yakın zamanda tanısmak ümidiyle..

cok sagolun..
motor şu sıralar olacak inşallah..hatta bulmustum bir tane ama o da bugün satılmış..nasip degilmiş..ne yapalım..
toplantılara gelecegim insallah ama gezilere motor olunca artık..arabayla olmaz..gezinin formatına uymaz herhalde..

Moderatör tarafında düzenlendi:
( yoksa izmir tayfasıyla tanışma imkanı nasıl bulacaktım..)
yazdığın için bende sen geldin de ben göremedim manasında söylemiştim ama hic tanıtmamışsın kendini:bounce: sadece şunu söyle bay mısın bayan mısın dimi ya:p

gecen hafta carsamba gunu gelmistım..Sacit abinin arkadası olarak..cinsiyet:erkek
siz de orda mıydınız..

evet bende oradaydım ama sacit ,cengiz abi kenan ben benim yanımda akkrep güldemet abla ,eşi sana güzel bir u yaptım ama seni hatırlayamadım susura bakma neyse hallederiz kafadan muhabbete girince tanışmayı unutuyoz heralde:wiinkk:

motoru ile yolda kalan siz miydiniz..ben de sacit abinin karsısında oturuyordum..bereli olan kişi bendim..ama ben 10 a dogru kalkmak zorunda kaldım..en ucta oturan bendim yani..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bereli arkadaşım
hoşgeldin aramıza ve izmir tayfasına:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

yolda kalan erkandı neyse ya tam tanışında ondan sonra böle çorba oldu herşey :p

şimdi ben bu yeni gelenimi yiyeceğim taze kan geldi HOŞGELDİN ben tanıdım

hoşgeldin bebek yüzlü taze kan:cherry: nick'in den dolayı bayan olduğunu düşünmüştüm:p iyi ki yazmışsın(yanlış anlama dostum:p )

rica ederim ne demek..bebek yüze gelince 20 sene önceydi..:)
taze kan dogru bir tanımlama olur..eski kanların desteklerine ve bilgilerine ihtiyacım var..siz de bunu esirgemezsiniz insallah..(ki şu ana kadar esirgeyen olmadı:) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar