Kenan SOFUOĞLU, 2008' de MotoGP' de !!!

Kenan SOFUOGLU, Dünya Şampiyonu, Winston Ten Kate Honda
takımı ile anlaştı..

Kenan, SuperSport 600 de yarışacak... Motoru ise cbr 600 rr

Az önce tv' de, kendi ağzıyla söylediği bir programı izledim, 2 yıl burada tecrübe kazanacağını ve 2008' de MotoGP' de start alacağını söyledi...

vay vay vay süper oldu bu.. bir kaç hafta önce sponsor bulamadığı için 2006'da yarışamama durumu olduğunu okumuştum, demek ki bütün sorunlar çözüldü hatta daha iyiye gitti..

Çok güzel bir haber bu. Bununla beraber daha büyük başarılara imza attığını görürüz inşallah.

lespaul_84' Alıntı:
Çok güzel bir haber bu. Bununla beraber daha büyük başarılara imza attığını görürüz inşallah.

Ben özellikle, Rossi ile beraber yarışmasını isterdim, tamam Rossi' ye karşı şansı yok ama aynı dönemde yarışmak bile onur...

Rossi, kendi takımını kurabilir, F1' e geçebilir, kısacası 2008' de GP' de yarışır mı belli değil...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla süper bir haber..tebirk ediyorum kendisini..bir sene önce tanışma fırsatımız olmuştu..oldukça mütevazi biri..başarılarının devamını diliyorum.

ay başlığı kenan doğulu die okudum
yüreğim zıp zıp zıpladı ii mi.....:queen: :queen: :queen:

başarılar dilerim........

çok güzel bir haber. abisi sinan da kenan da çok mütevazi insanlar ve gerçekten ikiside motosiklet sevdalısı. MOTO GP de kenanı izlemek çok keyifli olacak

gurur duydum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
desene 2008 de daha bir zevkle izleyecez yarışları

en azından bi türk ü desteklicezz
daha geyifli olacak seyretmesi...:mrgreen:

ben şeyi anlamadım. f1'in süperstarlarının bile 1-2 sene sonra nerede olacakları belli değilken, nasıl oluyor da 2008'de kesin moto gp'de olabiliyor? yanlış anlaşılmasın, tabii ki gönlümüz motogp'de görmekten yana ama hangi takım daha 2007'yi bile görmeden 2008 için bir sürücüyle anlaşır?

umarım kenan ı gp de görürüz bence hak ediyor ama çooook çalışması lazım çoook bi türk ü görmek çok keyif verici olur

watercolours' Alıntı:
ben şeyi anlamadım. f1'in süperstarlarının bile 1-2 sene sonra nerede olacakları belli değilken, nasıl oluyor da 2008'de kesin moto gp'de olabiliyor? yanlış anlaşılmasın, tabii ki gönlümüz motogp'de görmekten yana ama hangi takım daha 2007'yi bile görmeden 2008 için bir sürücüyle anlaşır?

kesinlikle katılıyorum. MotoGP 2006 transferlerinde bile bir sürü şey değişti. 2008'e kadar ne olacağını kimse bilemez. Ama Kenan'ın hırsı bunu başarmaya yeter. :cat:

Evet, kenan SS grubunda rahat bir 3.'lük aldı ancak MotoGP olayında şüpheliyim ! Çünkü Kenan'ın 2008'de oraya çıkabilmesi için bu sene SS kategorisinde EN AZ 2. olması, seneye Superbike'ta yarışabilmesi ve yine orada da EN AZ 2. olması gerekir ki... gerçekçi olmak gerekirse bu kadar kurt yarışçı arasında zor.

Tabii Kenan gibi bizim de gönlümüz ister ve inşallah 2008'de MotoGP'den ayrılacak olan Rossi'den sonra Kenan yeni bir heyecan getirir :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar