benelli diye bir motorsiklet markası hiç duydunuzmu?

leftside-static.jpg

İtalyan olmasın sakın? Eğer öyle ise abarttı bu italyanlar ya Japonları geçtiler valla ama bide fiyatları makül olsada alsak sıfır km.

ben duymuştum 4 sene önce.. Çok değerli bir marka bu bildiğime göre. Peki Bimota'yı duymuşmuydunuz? O da pahalı motosikletlerden...

G

Guest

bimota,benelli,cagiva,aprilia,moto guzzi,ducati...bunlar hep italyan motörleri

efet abi italyan malı valla süper bişi ama türkiyeye verilmiyo bayilik..

benelli menelli adamlar güsel motur yapmış buralara gelsede alsak bir iki tane :king: tabi ucuza gelirse...

slowokan' Alıntı:
ben duymuştum 4 sene önce.. Çok değerli bir marka bu bildiğime göre. Peki Bimota'yı duymuşmuydunuz? O da pahalı motosikletlerden...

Bir zamanlar bir dergide Bimota ve Ferrari f40 karşılaştırması vardı. Düşünün artık :farao:

Benelli'de gerçekten çok güzel bir dizayn. Hayran kaldım :farao:

abii italyan sonuçta. var ya ducatinin 1940 model bi makinasını gördüm. aynen şu andaki cbr lara yzf lere benziyo. düşünün artık adamlar o kadar güzel kaporta yapıyo estetik yane :cherry:

harbiden mayyak bişi ama dimi.adamlarda estetik :thumleft: var abii

Benelli diye motosiklet markası olmaz olsada kullanmam kullanında sevmem tiksinirim.. :cherry:

benelli italyan motoru.ilk bindigim otuz metre sonrada dustugum motor.sene dokuzyuz kusur.1982 yada 1983 yılı idi.bunların kucukleri vardı.cocuklar icin.ona binmistim.o yıllarda dunyada en iyi markalardan biriydi.sonra bi daa ses seda cıkmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar