BULUŞMA!!! 30 Aralık Cuma Bowling'e (Profilo Alışveriş Mer.)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bowlinge gidiyoruuuz.

Tarih: 30 Aralık 2005 Cuma
Yer: Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi
Saat: 20:30

Bowling salonu alışveriş merkezinin zemin katındadır.

Bütün motosiklet tutkunlarını bekliyoruz.

:bestmt:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
İstanbul'u kış uykusundan uyandırmak lazım tabiki!!! :cat:

eyvah eyvah!.. biz o akşam üniversite ekibi ile buluşup bowlingli erken yılbaşı kutlaması yapacaktık profiloda. motorcular heryeri kapatmadan bi yer rezerve edelim hemen...

(bu arada şöyle bir enstantane geldi gözümün önüne. eski amerikan filmlerindeki gibi... biz temiz üniversiteli gençler bowling oynuyoruz efendi efendi. üzerimizde baklava desenli burlington süveterler :) o arada siz asi motosikletli çete geliyosunuz bowling salonuna. elinizde içki şişeleri üzerinizde deri kıyafeter. bizim kızlara sarkıyosunuz bizi itip kakıyorsunuz falan... sonra içimizden biri (ben) ortaya çıkıyor. sizin çetenin lideri ile (skullhunter) bire bir bıçak dövüşü yapıyoruz. hell angels vs. clean guys... falan filan böyle gider işte... :D ) -bu bir fantazi yazısıdır. sürçü lisan ettiysem affola-

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yapacağımız çekiliş ile aramızdan birinin bir bowling topu çalmasına müsade edeceğiz :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Yaf niye oyun bozanlık yapıyonuz, orda olsa burdakiler çamura yatcak. Bi şekilde toplanalım işte makara olur :)

Eyong' Alıntı:
Yaf niye oyun bozanlık yapıyonuz, orda olsa burdakiler çamura yatcak. Bi şekilde toplanalım işte makara olur :)

Sen karşı tarafdasın demekki:)
Haklısın biraz oyun bozanlık gibi oluyo ama iş cıkısı oraya gelmem cok uzun zaman alır:pale: .Zaten bende güzel gececegini tahmin ettigim icin katılmak istiyodum:)

arkadaşlar izmir tayfası olarak resimleriniz bekliyoruz artık bolbol fotoğraflarınızı yollayın siteye:cat: ii eğlencelerrrrrrrrrr:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
köprü girişinde buluşun karşıya beraber geçin :p

valla hazır barışı almışken yolunuzun üstündeyim geçerken hani diyorum benide...... :mrgreen:

iyi eylenceler çok güzel bir buluşma olacak belli bol foto ve yorum bekliyoruz :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
BlueSea evet avrupa yakasındayım ama yetişmek için saat 6.30 da kapıcam tükkanı, yani ben sizden daha uzağım aslında :)

ya arkadaşlar anadolu yakasından avrupa yakasına gitmek bu kadar mı zor sınaclarım olmasaydı ben adapazarından gelirdim neyse gidenlere iyi eğlenceler

valla bende anadolu yakası taraftarıyım..
göztepe soyak veya kadıköy iyi giderdi ama bende abrupa yakası için söz vermeyeyim.

Dimi çiğdem yapsaydık şurda bizim evin yanında, soyakta. Neyse artık bu seferlik yer belirlenmiş uymak lazım. Bende varım.:cat:

valla dangerım arkadaşı acayip uya dı bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bir dhakine bu yakada yani anadoluda olur dimi :)
bu arada o gün hava nasıl olacak acaba varmı bilgisi olan.
diyom haır hava bugun guzelken bi çıksak da ufak capta bısey yapsak.tabi sadece bir fikir bu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar