Ramzey yeni ramzey 150 cc racing

oncelikle herkeze merheba,ben forumu uzun zaman dır takip ediyorum ama bu ilk defa birşeyler yazışım.dün gazetede de ramzeyin yeni motorlarını gordum,yeni 150cc racing modeli çok hoş duruyor,acaba bu konuda daha geniş bilgisi olan varmı?(http://www.ramzeymotosiklet.com/) isimli siteden resmine bakabilirsiniz

Resim biraz küçük ama motor hoş duruyor,görüntü güzel gibi.En azından mondialin getireceği Racing motorundan kat kat güzel görünüyor..tabi yakından görmek gerek.Biraz yaygınlaştığında yorumları ıhep beraber okuyacağız. :)))
Ucuza Racing zevkini almak isteyenlere yeni alternatifler doğuyor

Motosikleti
Su Motoru
Çin malı! Çin olmasına bir diyeceğim yok ama en son çıkan taklit bir firmanın modeli! Resmen Cbr 125 taklidi başka birşey demiyorum! Onu alacağına git Zealsun ın 200 cc 19 hp olan modelini al. En azından en kaliteli Çin malını almış olursun ...

Zealsun 200

imagelnews61793zp.jpg

Ramzey 150 (Sözde Racing)

1.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Su Motoru
10_uR abicim ilk önce araştırma yapacak ve sonra karar vereceksin eğer doğru bir seçim yapmak istiyorsan :). Senin seçim yanlış olduğuna göre araştırma yapmamışsın :). İki firmayıda araştır motosikletlerin özelliklerine bak ve ondan sonra tekrar gel aynı şeyi yaz ...

Super Moderator
Yalnız bu Ramzey, Çelik Motosiklet'in racing modeliyle 1'e 1 aynı...Rengi deseni bile değiştirmeye çalışmamışlar.
XGJ150-23normal.jpg
1.jpg

zealsun bunların yanında özgün mü:silent: yoksa onun da aynısı var mı???

Bu motorların birbirlerinden farklı olmalarını beklemeyin. Ben size nasıl ürettiklerini anlatayım. Montaj bandının sonunda değişik markaların etiketleri var. Sipariş adedine göre etiket yapıştırıp paketliyorlar. Ne Çelik Motor'un ne Mondial'in ne de Salcano'nun üzerine yazılacak yazılar ve renkler dışında müdahele etme imkanı yok.

Bu çin malı Racing tarzı motosiklerlede farklı olan iki tane motosiklet var bunlardan birisi;
Kanuni Racer 200cc
Diğeri ;
Zealsun 200

Gerisi hiç ilgi cekici değil bence.....

kanuniyle zealsun neden farklı?
ben 200 cc lik bir çin racing almak istiyorum ve şu an kanuni alacağım gibi... ama kardeşim hepsi birbirinin aynısı..... :pr:
en azından öyle görünüyor...
ne yapmalı bilmem ki???

ya beyler bu ramzeyin racingi cbr125 ile aynı hiçbir farkı yok ama fiyatı bence yüksek.bunlardan birini alcak olsam çelik motorunkini tercih ederim 2729ytl.ama zealsun 200 bunların arasında tamamen farklı 200 lük oldugu için deil komple ayrılı diğerlerinden

rmz qmt125d kullanıyorum ama bu motora bu parayı vermektense üstüne biraz daha kasıp cbr 125 almak daha mantıklı geliyor bana

Öyle sanıyorum ki böyle küçük markalar çinden motosiklet broşürlerini alıyorlar ellerine. "Hmm şu çinçançon fabrikasının ürettiği modeller güzel. Tamam onlarıda ekleyelim ürünlere" diyorlar, sipariş geçiyorlar, gemilerle geliyor, sonrada onlara bi yapışkan al sana marka. Bizde yapalımmı böyle bişey? Motosiklet.net markalı motorlar satalım. 1000kişilik A.Ş. olalım. Hisseler ayrılsın falan:p

jazzbass arkadaşım düşündüklerinde son derece haklısın.bu motorsikletler çinde 800 ytl'ye satılıyor.hem de motorsikletleri gemiye yükleyip seni uğurluyorlar.
bu konu hakkında bir başlık açmıştım.ama kimse dikkate almadı.
Şu sizin 2800 ve de 3450 ytl verip de aldığınız motorsikletler çinde 620 dolara satılıyor.(xgj 150-23 adı altında)hem de birebir aynı.
işte aşagıya birkaç link veriyorum.inceleyin ve bana hak verin.
http://product.globalimporter.net/china-product-detail/48499/80768/XGJ150-23.htm
http://www.globalimporter.net/upload2/2005-06-06/484991536369189.jpg
http://www.xgjmotor.com/ArticleShow.asp?ArticleID=58

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar