motor tamiri yapan bildiğiniz yer var mı?

selam arkadaşlar...
kawasaki motor için tamir yapan bildiğiniz iyi bir yer var mı istanbulda?
servisini düşünmüyorum zira ilgisiz biraz. bu konuda bildiğiniz iyi ustalar varsa paylaşırsanız sevinirim...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla tanıdığım yok ama kızıltoprak civarını bi dolaş
motorun nesi vardı,bakımmı arızamı?

kızıltoprak tarafında bakındım ama bazı yelere baktım ama kawa tamırı yapmıyorlarmıs bılmem neden?
motorun arızası olsa sorundegıl yapabılırım her turlusunu ama bakım yaptırmak ıstıyorum onu da yaparım ama bıraz zorlar benı. zira servis degerlerı hakkında bilgim yok,yedek parçalarını bulamayabılırım ve bunun ıcın yeterınce zaman bıle bulamam herhalde.

trenox, motorun yenimi bilmiyorum ama yetkili servisi dışında baktırırsan motora garanti dışı kalıyor. ( bu yasa yakında değişecek). Eğer öyle bi derdin yoksa maslak oto sanayiinde motorcular var biçok. kawasakiye baktığını bildiğim bi yerde var. tam açık adresini bilmiyorum ama ilgilenirsen özelden tarif ederim.

servisin ilgisiz olduğunu söylüyosun fakat kawa servisinden çok memnun olanlar da duydum. bence tamirciyi falan unutup servisin yolunu tut. en azından sonrasında bir problem çıktığında başına ekşiyebileceğin birilerini bulabilirsin.

danger0,özelden bi tel verebilirsen ya da tarif edebilirsen sevinirim, yannız sorum var; bu kawa tamiri yapan yerle çalıştın mı yoksa duydun mu? duyduysan sdce yer olarak mı duydun yoksa iyi mi duydun?
ilnapoli,doğru diyosun valla. ama ilgi lazım yaaa motorumu servs bile olsa ilgisizlere teslim nasıl ederim :) acaba son bikaç ayda değişmiş olabilirmi o kadar ?
denemek lazım

yazmadığın için tabii bilemiyoruz , kawasaki ama ne ?
sen genede florya beşir ustaya git. kawasaki için onun üzerine kimse olmaz.

cbrvv, zx10r...bi tel ve adres verebilirsen sevinirim.

saol şimdiden,

trenox ben eski motorumu götürüyodum çok iyi ustadır, parça ister götürürsün işçiliğini o yapar sadece.
Teknisyen moto : Atatürk oto sanayi sitesi A blok no:81 80670 maslak

Tel: 0212 276 87 33

Buldum adresini de.:cat:

slm

slm arkadaşlar ebn 15 yaşındayım we küçük pancar motor die tabir edilen bi motorum war plakasız olduğu için bunu terciğ etiim ama aldığım yerin servisi çok pahalı elle çekerek çalışıyo we o mekanizma kırıldı acaba bu tarz motorları tamir eden biryer biliomusunuz?? şimdiden tşekkürler..:silent:

trenox, motorun yenimi bilmiyorum ama yetkili servisi dışında baktırırsan motora garanti dışı kalıyor. ( bu yasa yakında değişecek). Eğer öyle bi derdin yoksa maslak oto sanayiinde motorcular var biçok. kawasakiye baktığını bildiğim bi yerde var. tam açık adresini bilmiyorum ama ilgilenirsen özelden tarif ederim.

değişsin o yasa artık saçma bir yasa , bisiklet tamircisi motosiklet tamircisi olmuş motora bir subab ayarı yapıyor yakıt 2 ye katlıyor . Çekiş düşüyor bende öyle olmuştu . bir yeri yaparken öteki parçayı bozuyor neler neler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar