İZMİR TAYFASI 25 /12 /2005 Foça gezisi için çağrı

SN;İZMİR TAYFASI üyeleri geçen hafta düzenlediğimiz fakat olumsuz hava kuşullarından dolayı iptal edilen Foça gezisi bu hafta düzenlenecektir,bu gezi ile ilğilenen sn üyelerimizi 25/12/2005 pazar günü saat 10.00 dan itibaren soğukkuyu TÜRK petrol benzin istasyonunda beklemeye başlayacağız ve grup saat 11.00 hareket edecektir,Sn;üyelerimizden ricamız bekleme bölgesine saat 10.30 geçmemek üzere intikal etmeleridir,çünkü gezi ve yol güvenliği hakkında son değerlendirme ve fikir alış verişi yapılacaktır,Yol alma zamanında duraklama ve kopukluk olmasına sebeb olmamak için lütfen araçlarınızın son kontrol ve benzin ikmallerini bir gün önceden yapmanız her halde uygun olacaktır
saygı ve selam :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vışş topik dediğin böle olur :p

ben son kontrollerimi yaptım depom dolu liste başına yaz beni kanka

erkaaannn duydunmu deponu doldur kontrollerini yap :p

pazar günü görüşmek üzere arkadaşlar

benim sağım solum belli olmaz geledebilirim gelemeyedebilirim:rendeer: giderseniz hayırlı yolculuk:rendeer:

SN;izmir tayfası;arkadaşlar hava durumundan sorumlu üye arkadaşımız One Way (erkan) aldığımız bilğilere göre hava durumu açık ve güneşli dir.Bu gezimiz toplu olarak yapılacak 2005 yılının son yol gezisi ayrıcada EgeKnn kardeşimizin organize ettiği ve bütün arkadaşlarımızın çeşitli sebeblerden den tümünün katılmayacağı Yılbaşı organizasyonu öncesi hepimizin katılabileceği son yol gezisi olması itibari ile de önemlidir.Bütün arkadaşlarımızın bu gezi ye çoğunlukla katılmasını arzu ediyoruz.
birliğimiz dirliğimizdir

Moderatör (forrap)
Hayırlı geziler,eğlenceli bi gezi olacağı kesin,size iyi eğlenceler...

25.12.2005 foça gezisi

teşekkürler piyade.mesajın alınmıştır.pazar günü görüşmek üzere kendinize iyi bakın selam ve sevgilerimle.

ben aakreeep in yani güldemet in eşi murat...
piyade ,topiği okudum.pazar günü görüşmek üzere Allaha emanet olun sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
benide tek yazın.ama biliyorsunuz ben ruslar olmazsa gelmem gideceğimiz yerde ruslar varmı?:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
o zaman kenana söyle getirsin yoksa gelmem.bak doğu abide gelmem diyor...:p

sn;izmir tayfası üyeleri,değerli arkadaşlar mevsim itibari ile hava sıcaklığının düşüklüğü ve kullandığımız araçların tabiatı itibari ile lütfen kendinizi hava durumundan ve yol durumundan koruyacak giysi ve yol teçhizatlarınızı dikkatli seçiniz ve kullanınız bütün arkadaşlarımızı 25 /12/2005 saat 10,00 dan itibaren soğukkuyu TÜRK petrol benzin istasyonunda beklemeye başlayacağız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
piyade, gelmeye çalışacağım. Şu anda İzmir'deyim. Ancak 2 günden beri hastaydım, kendimi iyi hissedersem geleceğim. %50 ihtimal var.

:wiinkk: arkadaşlar size ii eğlencelr maalesef ben gelemeyeceğim:pale: bol bol fotoğraf çekinin resimleriniz bekliyorum

ben tiredeyim arkadaşlar,size iyi eğlenceler,karar değiştirip bu tarafa gelirseniz beklerim:p hava çok soğuk ,dün gece geldim tireye ,kalın giyinmeme rağmen üşüdüm,aman dikkat:rendeer:

lancelot35' Alıntı:
o zaman kenana söyle getirsin yoksa gelmem.bak doğu abide gelmem diyor...:p

reziiilllll gülgün duymasın seni moskovaya anıt diye dikecek doğal olarak hareketsiz kalacağından kimseye bişey yapamıyacan ehehehehehe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet bende parmak kaldırayım:cat: , depo full. lastikler tamam, frenler sağlam, son hazırlıkları bu akşam itibariylen yapmış bulunuyorum... Benide liisteye ekleyin, yarın sabah görüşmek üzr.:queen:

( Ben sizi Evka-5 girisinin oralarda benzin istasyonu civarında 2 motorla bekliyor olucam, grubu görünce peşinizden gelip araya kaynarız artık :wiinkk: )

Birde kat kat giyindikmi kimse tutamaz artık. Yedek kazak da alıcamm yanıma :mrgreen:

boş duranı sevmez allah, hadi hoplayalım, zıplayalım, GEZELİM....

Son düzenleme:
Sn;İZMİR TAYFASI üyeleri değerli üye arkadaşlarım , hepinize iyi geceler diliyorum iyi dinlenin iyi uyuyun sağlıklı ve zinde uyanın hepinizi geziye bekliyor ve gelmenizi canı gönülden diliyoruz
sevgi ve saygı :rendeer:

ee geziniz nasıl geçti işallah eğlenmişsinizdir işallah yılbaşında da hep beraber eğlencez:rendeer: :wiinkk:

SN,İZMİR TAYFASI ,değerli arkadaşlarım ve motosiklet.net üyeleri ;izmir tayfasının artık gelenekselleşen pazar gezileri bu hafta da gerçekleştiril di,Allah'şükürler olsun ki bir tek imizin burnu kanamadan bu geziyi de bitirdik bu gezide ayrıca daha önceki toplantılarda fikir alış verişi yapılan ve uyulması istenen bütün güvenlik kurallarına herkes azami dikkatini verdi ve uymaya çalıştı .ve soğuk aralık günü arkadaşlarımızla beraber olmak hepimizin içini ısıttı ,bu nedenle foça gezisine katılan bütün İzmir tayfası üyeleri olan bütün değeerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.ayrıca merak ettiğiniz fotoğraflarımızda bu konu ile ilğilenen arkadaşlarımızca bu sayfaya pazartesi günün den itibaren eklenecektir.
saygı ve selam :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Fotoğrafları Gezi yazıları bölümünde açtığım topikte bulabilirsiniz.

Herkese iyi haftalar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar