Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?

• 10dan ufak

Oy: 205 8.4%
  • 10 - 14

Oy: 643 26.5%
  • 15 - 19

Oy: 748 30.8%
  • 20 - 24

Oy: 361 14.9%
  • 25 - 29

Oy: 208 8.6%
  • 30 - 40

Oy: 200 8.2%
  • 40 - 50

Oy: 52 2.1%
  • 50den yaşlı

Oy: 11 0.5%

• Kullanılan toplam oy
    2,428
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet sürmeye 17-18 yaşlarımda başladım ama ....!!!!!

allah korumuş :p bilinçli ve standart lara uygun malzemelerle kask mont dizlik vs..... gibi olmazsa olmaz diyebileceğimiz korumalarla ve kullanım tekniğiyle yaklaşık olarak 5 aydır kullanıyorum yani motor kullanıyorum diyebileceğim zaman bu.... çok öncelerde kullanmaya başlamama rağmen hatta ilk motorumu 1997 yılında almıştım öncesinde de kiralar gezerdik :p

ama motorun üzerine hiçbir koruma olmadan ve kullandığımız motor hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan motoru tanımadan ve güvenli sürüş teknikleri hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan kullanmak son derece riskli ve yanlış bana kalırsa meydana gelen motor kazalarının %90 ı bana kalırsa bu etkenlerden dolayı meydana gelmekte ve motorsikletin tehlikeli bir araç olduğu kanısına insanlar bu sebeplerden dolayı varmaktadır..

bilinçli ve eğitimli olarak motora binmek ve gerekli tüm korumaları ve önlemleri almaktır asıl olan.... yoksa ben 10 yıllık motorcuyum da diyebilirdim ama ben tam manasıyla 5-6 aylık motorcuyum ama doğru yolda olduğuma ve güvenli sürüş yapmayan ve kendini bu konuda eğitmeyen bir çok 10 yıllık motorcudan daha iyi motorcu olduğuma eminim......

üzerine 2 beden büyük deri bir montla ve kafasında kask olmadan üstelikte azında sigarayla bir motorcu gördüğümde nasıl sinir olup öfkeleniyosam tam koruması kaskı ve motorda duruşuyla yeni bir motorcu olsa bile bu şekilde gördüğümde aynı şekilde gurur duyuyorum ve korna çalarak selam vermeden geçemiyorum.....

bilmem düşüncelerimi anlata bildimmi...... eminimki motosiklet kullanıcıları bilinçlendikçe ve istemediğimiz motorcu görüntüsü yerini olması gerektiği gibi olan motorcu görüntüsüne bıraktığı zaman insanların bu muhteşem araca ve kullanıcılarına karşı bakış açısı değişecektir.... evet erhancım bu konuyu açtığın için sağol ben konuya bu bakış açısıyla bakmak ve yaklaşmak istedim bakalım diğer arkadaşlarımızın düşünceleri ne.... saygılar..:cat:

Bence hatalı anket.Yaş sınırı 17 olmalıydı.
Ehliyetsiz kullanmamalıyız değil mi?

Ortaokul donemlerinde yazlikta arkadslarin 50cc scooterlarini saymazsak . 24 yasinda yani bu sene :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hey gidi mobylette heey...

14 yaşında 3 5 km 50ccsürdüm, 20 yaşımda yine bi 3 5 km 50ccsürdüm, şu an 25 yaşındayım kendi motorumu sonunda aldım bi daha inmeyi düşünmüyorum...

ben 106 gtı yımı satıp honda twister le başladım şu an yamaha yzfr1 var motorsiklet kullanma yaşım 25

ben de 13 yaşım da arkadaşın mobileti ile başladım şu an yok ama olucak allahın izniyle

abicim başlığı hortlattınız beee

yok hayret ben nie hiç görmedim bu topiği

kendim kullanmaya 11 yaşında başladım ama doğduğumdan beri motosiklet üzerindeyim

ben daha bu sene 25 yaşımda başladım motor kullanmaya ilk kez motor aldım ilk kez motora bindim inmeyi düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez
sonuçta bayanlar bu konuda erkekler kadar özgür değil kendi dışımdaki nedenlerden dolayı da motoru bırakabilirim umarım t1le ömrümüz uzun olur

boy

Millet yine ufaktan atmaya başlamış :p Şu anda 31,91% oranında 10-14 yaş seçeneği birinci sırada. Demek ki herkes bu işe ehliyetsiz başlamış. Site ortalama yaşı 25 desek, demek ki çoğu kişi 10-15 senedir motosiklet kullanıyor demektir. O zaman bir buluşmada şu 15 senelik deneyimlerimizi bir konuştursak diyorum ne dersiniz?

boy' Alıntı:
Millet yine ufaktan atmaya başlamış :p Şu anda 31,91% oranında 10-14 yaş seçeneği birinci sırada. Demek ki herkes bu işe ehliyetsiz başlamış. Site ortalama yaşı 25 desek, demek ki çoğu kişi 10-15 senedir motosiklet kullanıyor demektir. O zaman bir buluşmada şu 15 senelik deneyimlerimizi bir konuştursak diyorum ne dersiniz?

bence istediğin gibi anladın başlığı

1 yürüteç
4 3 tekerlekli, koltuğunun altında seyyar wc olan bmx bisiklet
6 4 tekerlekli (2si arkada yardımcı) castello
9 Kaykay
10 2 tekerlekli bisiklet
uzun yıllar şoförlüğü bıraktım
.
.
.
21 Honda Activa ile motora merhaba
23 Zat 150 (dewam) :queen:

tam hatırlamıyorum ama,6 ya da 7:) (babam eski motorculardan da:wiinkk: )
bi de honda m vardı ,kinetic,15 falandım o zaman..ahh ahh gençlik...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar