İZMİR TAYFASI 18 Aralık (Foça) EGS Park Gezisi Fotografları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EVET BEYLER TAZE ÇIKTI BUNLAR

YA kusura bakmayın arkadaşlar, biraz geç yayınlıyorum; evde int. yok, adsl den iz yok zaten ama güç bela uğraşmalardan sonra bu resimleri sizlerle paylaşabiliyorum.

Foçaya çıkacaktık ama havanın azizliğine uğradık(Yağmur vardı) ve yine gezi yapmadan duramadık, yağmurda bile evlerinden kalkıp gelen arkadaşlarımız bayrağımızı yine dalgalandırdı. :cat: :cat:

Mavişehir EGS park önünde toplanmaya başladık= :queen:

İşte bendeki resimlerin hepsi bukadar, içlerinden engüzellerini yayınladım. İZMİR TAYFASI diye buna denir yağmurlu havada bile bu ortamı oluşturabiliyoruz, Yazın kimseler tutamaz bizi, bunu bilir bunu yazarım ben.... .... ...

Yorumlarınızı bekliyoruz millet,

Şunu da belirtelim, hava yağmurlu olunca vede şehirden uzaklaşamayınca birer kadeh bira içtik, kazasız belasız akşam ettik, yani içmesini bilenlerdeniz ikaza "gerekyok" diye yazayım.... ...

Son düzenleme:
0512181

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img360.imageshack.us/im
360/9026/0512181400344pf.jpg[/URL][/IMG]

bahtiyar eline sağlık abicim güzel olmuş bundan sonra tayfanın resimlerini yayınlama görevi senin :queen: ( haberci bahti ) :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok knn ben almayayım zaten benim int bağlantım çok zayıf. ::wacko:: O rada gördüğünüz resimleri 3 saat de atabildim oraya, yani sen beni öldürme ::stretche .. FAKAT adsl alınca elimden geldiğince değil herzaman ben atarım resimleri :thumleft: , fakat şuanda çok sıkılıyorum, internet yavaş 33.6 ilen bağlanıyorum :salut: yani sen anlarsın bu durumdan.. şimdilik sen devam et resim olayına

Ben Karakız'ın son mesajını bir yerden hatırlıyorum ama........:queen:

Abi söylemesem çatlayacağım walla.İnanın fotoğraflara bakıyorum ama göğsümde kıskançlık sıkıntısı beliriyor .Her hafta toplanıp geziyorsunuz sonra imrendire imrendire fotoğraf yayınlıyorsunuz yawwww!!!.Kutlarım arkadaşlar sizi .Umarım bu mutluluğunuz hiç bozulmaz.

Hadi gene iyi eğlenmişsiniz. Valla her hafta resimler hazır arkadaşları tebrik edi
yorum. Sitenin izmir grubu cok aktif maşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
MARCOS kardeş.... Senide bekleriz; birgün yolun düşerse gel gelmeden önce forumda haber ver, misafir ederiz.
eğer havada yağmur olmasaydı daha fazla olacağımız kesindi, bak karakız bile gelmek istemiş... ... ...
hadi beyler bekliyorum mesajları, nie yavaşsınız yoksa havada DON var diye mi yavaşladınız...

şu gezileri haftada iki güne mi çıkarsak acaba ya millet birbirini özlüyor

kanka haftada 2 gün görüşüyoruz zaten toplantı + gezi ama hakikaten herkes çok alıştı birbirine görmeden duramıyolar :p 2 gün gezi 1 gün toplantı bellkiii kurtarır :cherry:

Yaw dellendirmeyin adamı.Biz burda kıskanıyoruz diye d....zü yırtıyoz paşalar orda gezileri iki güne çıkartalım diyor:pr: .Bakın söylemedi demeyin(nevZAT 150 kardeşimde davet etti sağolsun) birgün gelirim oraya motorsuz artcı olurum çatır çatır ben de gezerim.:mrgreen: Sonrada çatır çatır yayınlarım fotları forumdaaaaaaaa....oh be rahatladım......

Forumdan Uzaklaştırıldı
grubumuz herkeslere açıktır, bunu birkezdaha yazalım eğer katılmak isteyen var sa izmir tayfasının topiclerini takip edelim, sonuçta yapılacak ve yapılmış olan her hareketimiz burada yazılıyor... ...

bakıp bakıp kaçmak yok çalışalım millet, pamuk eller klavyeye deysin biraz:queen:

marcos' Alıntı:
Yaw dellendirmeyin adamı.Biz burda kıskanıyoruz diye d....zü yırtıyoz paşalar orda gezileri iki güne çıkartalım diyor:pr: .Bakın söylemedi demeyin(nevZAT 150 kardeşimde davet etti sağolsun) birgün gelirim oraya motorsuz artcı olurum çatır çatır ben de gezerim.:mrgreen: Sonrada çatır çatır yayınlarım fotları forumdaaaaaaaa....oh be rahatladım......
sen gel kardeşim beğendiğin motor senindir ister artçı ol ister rider izmir tayfası seni en iyi şekilde misafir edecektir şüphen olmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar