İzmir Balçovadan herkese selamlar

Merhaba arkadaşlar ben Başar.hepinizi selamlıyorum.

hoşgeldin başar senide atoplantılarda armızda görmek isteriz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kardeş madem burada kendinden bahsetmiyorsun o zaman toplantımıza gel orada bahsedersin.

Moderatör (forrap)
Başar aramıza hoşgeldin...Bir İzmirli olarak seni de aramızda görmek istediğimizi belirtmek isterim.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm coko gelmen iyi oldu üçkuyulardan tek başıma gidiyordum toplantılara beraber gideriz artık :cat:

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.Bir senedir izmirden ayrı yaşıyordum ama sonunda memleketime kavuştum.Toplantılarınza gelmeyi istiyorum.Ama bu aralar biraz iş yogunluğu yaşıyorum en kısa zamanda görüşmek üzere.

hoşgeldin coko,dünyayı senmi kurtarıcan hayatın tadını çıkar boş ver işi sağlık daha önemli

Moderatör (forrap)
coko şu iş meselesi bizi yakan zaten...Bende işim sayesinde yapılan 10 toplantının ancak 1 tanesine katılabiliyorum denk gelirse o da...Ama sana şunu söylemek isterim ki 1 kere bile olsun gel zaten o kadar güzel bi ortam var ki o kadar sıcak kanlı insanlar kopmak çok zor oluyor(bu kadar övdük sizi artık bi dahakinde benim hesaplar sizden tayfa:p ) bi daha zaman ayarlayıp gelmek için uğraşırsın sonra yabancılık çekmeyeceğinden de eminim çünkü herkes dost canlısı...Aslında en güzeli gel ve gör :wiinkk:

Arkadaşlar siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ortamın cok neşeli oldugundan hiç şüphem yok mutlaka katılacagım sizlere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar