kış geldi motorlara hala biniyor musunuz yoksa ?

havalar soğudu yağışlar arttı motorlarınızı kışlık konuma uyku moduna geçirdiniz mi yoksa her fırsatta motora binip kış mı o da ne li diyorsunuz.
şahsen ben ikinci gruba giriyorum.okula hala motorla gidiyorum.yagmur yağmıyorsa ne kadar soguk olursa olsun montu geçirdiğim gibi motora atlıyorum
şu dikkatsiz şoförler de olmasa daha iyi olacak

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Gerekli ekipmanlar ile tabiki kışında binilir, hatta daha zevkli olur (özellikle yağmurda) İstanbul trafiğini düşünürsek birde vazgeçilmezdir aslında. Seni kutluyorum Nurgül tebrikler, birde öneri ; eğer çok soğuk havalarda monttan soğuk geçiyorsa (üşümesen bile o soğuk zararlıdır) montun içine gazete koyabilirsin. Çok etkilidir:cat:

geçen sene her gün yagmur camur demeden bindim ama bu sene daha da yaşlandık haliyle eskisi kadar binemiyorum genelde yagmur yağmadığı zamanlarda ve iş saatine göre biniyom. sana tavsiyem dizlerine dikkat et ilerde sorun cıkartmasınlar cok soguk iyi gelmez bence.

Ben de yağmur yağmadıkça okula motorla gidip geliyorum. İstanbul trafiği motorsuz çekilmiyor. Zaten ii korunuyorum, soğuklar bana vız gelir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elbette..

kın güzle havaları kaçırmam..yağmurlu havada da kullanıyorum ama fırtına olmadığı sürece..

ne demek tabiki halen motordayızzz , şahsen tatlı su motorcularından değilim :cherry: ama soğukta donmadık yerimizde kalmıyo değil hani :pale:

Bende hemen hergün okula motorla gidiyorum hala, soğuk önemli değil ama yağmur olmasa iyi olur çünkü görüş alanı çok azalıyo sıkıntı yaratıyo.

motor yeni, ben yeni, ekipmanlar yeni...
heves ve heyecan full yerinde...
giyiniyorum deliler gibi, (eyong şahittir :) ) dayanamıyorum yagmur, camur, soguk demeyip biniyorum. :)

sadece korumalı pantalonum eksik, o yüzden accık mopom donuyor, o kadar :)

Son düzenleme:
Bende yaz kış motor üzerindeyim uzun süredir motor kullanınca en kısa mesafeler bile motorsuz cok uzuyor gözümde kar ve buz yok ise sorun yok

Moderatör (forrap)
Bende kullanıyorum,bütün kış boyuncada kullanacağım Allah kısmet ederse,çok farklı bi sorun çıkmazsa...Hem zaten durakta otobüs bekle,durağa kadar yürü,otobüsten inip gideceğin yere yürü felan derken iyice ıslanmış oluyorsun soğuk için sıkı giyinip bide yağmurluk aldığın zaman hiç bi problem kalmıyor,şahsen ben öyle yapıyorum zaten nurgül sendeki motorda benimkiyle aynı olduğu için o ön cam ve dizayn soğuğu kesmek bakımından çoooook etkili oluyor bunu başka motora binince daha iyi anlıyorsun... :wiinkk:Yalnız benden bi tavsiye motorun beynini beyinsizler çok açığa koymuşlar bence onu bi poşetle falan sardır servise gidersen yoksa su falan kaçar yolda kalırsın...(ben kaldım hoş daha tam olarak ondan mı kaldım orası da meçhul...:pr: )

Adanada kış olmadığı için farketmiyor kar görmek için tekir yaylasına gidiyoruz,artı karda en güzel giden mangalda sucuk partisi bütün stresini alıyor.İnsanın içinden geldikten sonra kar kış yağmur nafile

istanbul'a halen kış gelmediğinden dolayı hergün okula motorla gidip geliyorum, işlerimi yağmurun şidddetine göre sıralıyorum, şiddetli yağmur olmadığıdı sürecede binmeyi düşünüyorum...

Okula motorla gelmiyorum ama haftasonları biniyorum.
Bu haftasonu da binicem eşlik etmek isteyen herkese kapılarımız açıktır :rendeer:
Şilede karting pisti vardı eğer hala duruyorsa bi tur yarışıp geri döneriz...

Bugün gaza geldim yağmur çamur bindim! Motor artık kahverengi.
Buarada bir de R1200RT yi test ettim pardon çamur yaptım :cherry:
Artık çamurlu su motorcusuyum!!!

inmiyoruz ki binelim elimizden gelse motorla yatıp motorla kalkacaz afedersiniz insan alıştımı tuvalete bile motorla gitmeye çalışıyo okadar bağımlılık yapıyo yani öyle değilmi arkadaşlar?:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla denizli de henüz pek kış havası yok ama hafif yağmur soğuk felan hız kesio:p ama yine de caymıyorum ben allah izin verirse şu korumalı mont,pantolon felan alınca kış mış dinlemem valla:wiinkk: aman haaa dikkat edelim arkadaşlar.soğuk vurdumu pis vuruo,böbreklerimizden olmayalım bi de dimi ama:rendeer:

walla ben 7/24 bazında kullanıyorum.şu anda motorum bütün ekipmanları ile birlikte hangarda hazır bir vaziyette bekliyor.
her an hareket edebilecek ve uzun yola bile gidecek kabiliyette.

yaw sanki hava kuvvetlerinin savaş uçaklarından bahsettim.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar