Dacoit Monster Mükemmel Konsept Yol Makinaları

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Üç boyutlu görünümüyle Dakoit firmasının ürettigi konsept motosiklet Ducatinin Hypermotard ve MDN'in Motociclismo modeleri ile bencerlik gosteriyor. İlk olarak prototip olarak tasarlanana motosiklet gördüğü yoğun ilgiden dolayı üretime hazırlanıyor.

dacoit1ly.jpg

dacoit16lq.jpg

dacoi_2.jpg

Diğer konsept motosiklet tasarımları

Dream Bike

dream_bike.jpg

Victory Vision 800
victory_vision.jpg

victory_vision_1.jpg

victory_vision_2.jpg

rMoto

rmoto.jpg

rmoto1.jpg

Son düzenleme:
bu nasil bir motor yaaa. çok sıradışı olmuş. bence çok çekici.

Helal olsun bu tasarımcılara. Ya dream vision savsçı robotlara benzemiş aynı.

victory vision çak kaslı ya, yere çok sağlam basan birşeymiş izlenimi var. sadobey savaşçı robotlara benzemiş. ilk başta yapısı bizona benziyor ama dingil mesafesi açık olduğundan bacaklarını açmış yırtıcı bir hayvana benziyor.

çok güzel ama şimdiden stress bastı ben bu motosikleti kıyıp dışarıda bırakamam 6 kata çıkartıp bir dahada indirmem hele istanbul yollarında yok yok bunu evde beslemek lazım arada çalıştırıp sesini dinlerim :)

Victory Vision 800'a kanım kaynadı açıkçası otomatik vitesi ile
ama bence Honda Griffon (öndeki iki kasklık bagaj hacmi) ve Suzuki G-Strider'ın (CVT vites) özelliklerinin birleştirilmiş hali gibi, ha üretilsin ilk sırada ben varım o ayrı (ah Suzuki ah hele bir üretme G-Strider'ı !!)

hepsı hos guzelde ....
bunların bırkacı bırlesınce voltranı oluasturabılıyomu merak ettım bak sımdııııı:queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
:silent: :silent: :sunny: :sunny: :thumright :thumright
ne diyon abi.anlamadım bişe

makineler hoş, uzay çağını andırıyor gerçi o çağı daha görmedik ama görenler anlatıyor dermişim.:queen:

Ademoğlu yeni tasarımlar yapıyor peki biz ne yapıyoruz;Türkiye'de bir motorsikletin hangi markadan olduğunu anlamak bile zor çünkü birçok marka aynı tasarımı kullanıyor ,adamlar yaratıcılıklarını kullanıyorlar helal olsun,belki de bizim içimizde de var öyleleri diyecekiniz ama onlar için de imkan yok:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar