12/12/2005 Dün Akşam ömer Ağadaydik ( Apv41-egeknn-piyade-halaoğlu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT izmir tayfası ağır abileri :p

dün akşam nargile içesimiz geldi yine telefonlarla haberleşip 45 dk içinde buluştuk atatürk lisesi önünde ömer ağada nargile çay keyfi sohbet muhabbet biraz dedikodu :p ve sonra kordonda sahilde fotoğraf çekildik sizlerle paylaşmak istedim...........

biraz torpil geçmiş gibi oldum kendime amma çekilmişim heee :p

derin' Alıntı:
İnsan bir haber verir. :farao:

kanka aklıma gelmedin değil hani...... ama dün akşam bir çok kişi gelemem deyince ve açıkçası özgürde gelmez heralde diye düşündüğümden aramadım kusura bakma demek gelebilirdin bidahakine ilk seni arıyacam :wiinkk: :rendeer:

Büyük ihtimal gelemem ama siz yine de haber verin bana. Bir kere çaldır telefonu.:cat: Motora binmek için bahane arıyorum zaten şu aralar.:cherry:

resimler güzel ama benim tek teker yaptıgım bölümler yok okadar riske girdik :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ömerağacılar hakkında

sevgili arkadaşlar akşam gelemedik ömerağaya.ya siz müdavimi oldunuz bu ömerağanın başka yer yokmu acaba merak ediyorum.:pr: sizi gidi nargileciler sizi:p ben çok hastayım dışarda oturmaktan oldu duyurulur.:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tiryakim' Alıntı:
sevgili arkadaşlar akşam gelemedik ömerağaya.ya siz müdavimi oldunuz bu ömerağanın başka yer yokmu acaba merak ediyorum.:pr: sizi gidi nargileciler sizi:p ben çok hastayım dışarda oturmaktan oldu duyurulur.:farao:

oldu canan oldu siz gidin karşıyakalara ondan sonra dışarıda oturmaktan hasta oldum dersin demiiii

karşıyaka balıkçı barınağıda bir soğukmuş acaba orada hasta olmuş olabilirlermi kankam haklı bence

aşağıdaki resimde; izmir tayfasının bir önceki gezisinden , tayfalar gezi yorumları yapıyor.

Son düzenleme:
pict00597tr.jpg
[/URL][/IMG]

Tayfaaa!!! Tayfaaaa!!!!!!
Bana da haber veren olmadı. Halbuki Ömerağa'ya 200mt mesafedeydim. Hemide hala yaya:pr: :pr: :pr:
Sevgili kurucular kurmay kurulu, Bir aksilik olmazsa, cuma akşamı yeni katılacak arkadaşlar olucak.
1i Silahlı ve 1i silahsız kuvvetlerden olmak üzere.
Motorlar 1 jinlun ve 1 ST200TR
Geçen hafta yeni gelen arkadaşlar da gelirse (akrep+eşi vs.vs) epey kalabalık olucaz bu gidişle korkarım stadyumda toplanmaya başlıyacağız.:queen:
Cenkis ağbi ne olacak şu benim yaban keçisinin çanı? Çan çalmaya başladı mı beyin travması geçiriyor. Beyinsiz keçi yüzünden çoban desen isyanlarda. Buna bulsa bulsa bi sen çare bulursun.
Çağatay'ın İtalyan arkadaşının (hani Kenan'la akraba çıkmışlardı ya) Takım elbisesini ne ettiniz? Sen mi diktiriyon yoksa Sacit'in terzisiyle mi anlaştınız:silent: :pr:

tarık abi senin jınlun n motorunu mu söktün naptın ya baya ince belli olmuş bu arada yine güzel eğlenmişsiniz benim telefon şarzdan dolayı kapalı işallah bu gün ahmetliye vardığımda şarz edicem tabi yolda motorla ölmezsem:salut: :rendeer: :cherry:

tarığın jinlun yağmurda kalmış bedri okram elbiseyi ben yaptırıyorum ustada damat traşını yapıyor hayırlısıyla hafta sonu damat hazır senin yaban keçisinin işi zor akşam eve al onu yatağa sok ( yengemi dışarıda bırak ) duymasın cuma günü beni vuracak

Forumdan Uzaklaştırıldı
ooo beyler, iii eğlenceler

keske haberim olsaydı :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar