Zat Lazim Ya Da T1

Acil para lazım... Kış da geldi... Motoru satacağım, almak isteyen yok mu? diyen; temiz zat ya da t1 sahipleri SÖZÜM SİZE

T1 ya da zat temiz ise görüşebiliriz...

msn ya da gtalk dan ban ulaşabilirsiniz...

[email protected]
[email protected]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kimsenin nakite ihtiyacı yok mu ... Hani kışın motor fiyatları düşerdi... Kar da yağdı. Satan yok galiba neyse beklemeye devam...

Moderatör (forrap)
Ben düşünüyorum aslında(t1 var şu an) ama şu an değil biraz daha para ayarladığım zaman motorumu büyütmek için satıcam...Umarım istediğin gibi bişey bulursun aslında sahibinden.com da falan çok var ama öyle herkesten almaktansa siteden birinden almak daha mantıklı ve güvenilir olur:cat:

cafein in satılık ilanı var burada, çok da iyi fiyata verecekti. Motor da iyi durumda bildiğim kadarı ile...
daha iyisi can sağlığı bence, bi onunla görüş istersen.

Yaa bir sürü satıl-ilan sitesi ve buralarda onlarca var ama ben binmek için temiz güvenebileceğim birinden motor almak isterim..

forrap satacağın zaman görüşelim...

Moderatör (forrap)
Ben bi kaç ay içinde düşünüyorum ama dediğim gibi ne zaman tam olarak kestiremiyorum...Keşke biraz param olsa bende hemen büyütmek için can atıyorum ama daha bunun kredi borcu bile bitmedi:pale: Ahhh para ahh:pr:Hayırlısı neyse o olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hala almayı düşünüosan 2400 km. süper temiz 55lt. Kappa topcase i mevcut ayrıca farları beyaz ısık H4 ile degiştirilmiş,park lambaları yerinde 50 YTL. degerinde cok güçlü çakar montajlanmıs gri zat 150 mi satıcam. 2200 pazarlıksız. düşünürsen mesaj at görüşelim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar