Askerliğim belli oldu. Elveda Millet...

Eveeeeettttt beyler bayanlar sonunda askerlik yapacağım yer belli oldu. "Tekirdağ 8. Mekanize Piyade Tugayı " Cumartesi günü İstanbul'a gidicem pazartesi günüde teslim olucam. Tabi aranızdan GEÇİCİ olarak ayrılmadan önce bikaç güzel laf edeyim.
Siteye ilk üye olduğum günden beri beraber fikir paylaştığım, görüşlerine ilgi duyduğum , dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğum , motorcu dayanışması yaşadığım , benden yardımlarını esirgemeyen , yazılarıyla her zaman destek olan tüm motosiklet.net'cilere teşekkür ederim. İnternette harcadığım zamanın büyük kısmını bu sitede geçirdiğim için sizlerle bir çok şey paylaştım , motosiklet hakkında birçok şey öğrendim ve ihtiyacı olanlarada yardım ettim diyebilirim.
Umarım 6 ay sonra döndüğümde yine kaldığım yerden devam edebilirim.Fırsat buldukça nete girmeye çalışıcam. Herkes kendine iyi baksın , görüşmek üzere motorcular....:grin:

hayırlı tezkereler mi denir, ne denir bilmiyorum. sağlıcakla git, sağlıcakla gel diyelim.

ohyeah kardeş hayırlı tezkerler dilerim güle güle git güle güle gel

Moderatör (forrap)
Hayırlı tezkereler...Aramıza döndüğün günüde görmeyi nasip etsin allah hepimize.Kendine iyi bak,mümkün oldukça internete girip mesaj yaz...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı teskereler diyelim.yeniden aramızda görmeyi bekliyoruz.güle güle git ve gel.

teşekkürler quattro , xxxx
umarım gelincede görüşürüz forrap, vlad1462

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Güle güle git, güle güle gel.
İte köpeğe uyma!!!

Hadi bakalım kazasız belasız tamamlayıp dönmen dileğiyle hayırlısı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili dostum herşey gönlünce olsun allaha emanet ol kazasız belasız hayırlı teskereler dilerim....... seni tekrar aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz şimdiden :razz: yolun açık olsun :rendeer: hoşçakal arasıra iyi haberlerini ilet siteden kendine çok iyi bak

Hayırlı askerlikler ve hayırlı tezkereler dilerim.

Hayırlı Teskereler:smile: güle güle git güle güle gel:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
ya işallah geç kalmamışımdır tekirdağda recep abi var benim cep numaramdan ara tanışma bölümünde sabit üyelerin kan grubu başlığında var ben sana recep abinin telini vereyim git bi uğra tanış muhakkak yardımı olur.

sana hayırlı tezkereler dostum şimdiden...unutma bizleri.biz burdayız...bbrr nin dediğini yapasın unutma

Kardeş hayırlı teskereler.Ben de Çerkezköyde 291.kd olarak yaptım eskerliği.Kışına dikkat et dostum .Oraları kışın rüzgarda kasksız 300 km hızla gidiyormuş gibi lanet esiyor.

Arkadaşım hayırlı tezkereler,izmir den selamlar Şİmdiden geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar