- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet Motosiklet.net izmir tayfası 2005 yılını uğurlamak ve 2006 yılına merhaba demek için sayılı günler kaldı Motosiklet.net sitesi sayesinde bir çok arkadaşlıklara ve AŞKLARA şahit olduk acı, tatlı , bir çok günümüz geçti geride bıraktığımız günlere hatıralara elveda demek ve yeni gelen yıla sağlıklı mutlu ve başarı dolu günler dileğiyle merhaba demek için hep beraber olmaya nedersiniz??
yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam edermiş
) 2006 yılında da hep beraber olmak ümidiyle......
foruma açtığım bu topikte sizlere kendi imkanlarım dahilinde tanıdığım ve müşterim olan kuşadasındaki 4 yıldızlı club festival oteli önermek istiyorum otel ile ilgili ayrıntılı bilgi ve fiyatı aşağıda bilginize sunuyorum birde anket açıcam sizlerden isteğim ankete oy kullanmanız sayılı günler kaldığından gelmek isteyen arkadaşların ismine rezervasyon yaptırılacağından lütfen gelip gelemiyeceğini yada fikir olarak sunulan bu teklifin mekan veya fiyat olarak uygun gelip gelmediğini bildiren cevap ve anket şıkkınızı kısa zamanda bildirmenizi rica ediyorum......................
yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam edermiş
foruma açtığım bu topikte sizlere kendi imkanlarım dahilinde tanıdığım ve müşterim olan kuşadasındaki 4 yıldızlı club festival oteli önermek istiyorum otel ile ilgili ayrıntılı bilgi ve fiyatı aşağıda bilginize sunuyorum birde anket açıcam sizlerden isteğim ankete oy kullanmanız sayılı günler kaldığından gelmek isteyen arkadaşların ismine rezervasyon yaptırılacağından lütfen gelip gelemiyeceğini yada fikir olarak sunulan bu teklifin mekan veya fiyat olarak uygun gelip gelmediğini bildiren cevap ve anket şıkkınızı kısa zamanda bildirmenizi rica ediyorum......................