Alın size bi 150 lik SCOOTER daha...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Su linke bi bakın dostlar cullas diye bi firma getiriyormış....

http://www.cullas.com/motor/model_info.php?page=mtr&model_no=132

» Bu Başlık Moderator tarafindan taşınmıştır.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi diğer bi topicte arkadaş bu markanın cruiser modelinden bahsetmişti,ozaman baktım motorlara.pek ümit vermedi açıkçası.bilmiyorum aslında parça ve servis konusunda yeterli olabilceklerini bile sanmıyorum.motorlar ne durumda bilmem,ama piyasadaki diğer çinliler gibidir heralde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vlad1462, Bence de diger çinliler gibidir...bide fiyatını ögrenmek lazım eger uygunsa 151 RS den vazgecebilir buna dönebilirm...Bnece daha yakışıklı bi motor....

Bildiğim kadarıyla (CT) imi Taiwan'ı işaret ediyor. CT=Changping-Taichung
(BT) imi ise Hongkonglu üretici Boatian'ın resmi kodu. Başka fabrikalarda olsa bile farketmet. Kesin Çin malı. Çin'de 200'den fazla scooter üreten fabrika var ve hepside birbiri ile hem proje hem de üretim konularında anlaşmalı çalışıyorlar. Bu nedenle aynı motoru farklı isimler altında görebiliyoruz.

arkadaşlar bunun mondialin 150liğinden veya asyadan ne farkı var hepsi aynı motor rengi markası falan değişik aradaki yedi farkı bul gibi bişey 1.rengi altısınıda siz bulun bulabilirseniz :salut:

bu motora vurunca çalışıyormuş :) link bakarsanız. elektrikli ve vurmalı çalışıyor.

yolda birinin motorunu dövdüğünü görürseniz şaşırmayın. motoru ısıtmaya çalışıyordur. :) :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar