motorsiklet seçimi

Beyler 150 cc ye kadar hangi motorsikleti seçeyim. 3.000 ytl param var. Ne dersiniz.

Birde önceki sorum neden silinmiş anlayamıyorum

» Bu Başlık Moderator tarafindan taşınmıştır.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Tarzın veya amacın nedir?Bunları da yazarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır.Bu arada tanışma bölümünde de kendini tanıtmalısın.

forumlar kısmında motosiklet seçimyle ilgili yazılar var.ordan bilgi alabilirsin topik açmana gerek yok.

hoşgeldin bu arada :rendeer:

Amaç ne olabilirki????
Tarzım cruiser, scooter'e de hayır demem.
daha para ayırabilsemde 250 cc ye hakim olamam diye düşünüyorum. 1-2 yıl 125veya 150de pişmem gerekli diye düşünüyorum (4 yıl sonrada sonra gelsin 400 cc drag starlar)
Neler önerirsiniz.

Aklımdakiler
Deer152
Mondial 150
Kanuni

Çok zorlarsam
Honda cbf 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bununla ilgili dünya kadar başlık var , aç oku derim.....

Süper Moderatör (BBRR)
başlık her ne kadar motosiklet seçimide olsa yazının amacı almak isteyenler bölümünü ilgilendiriyor bu yüzden mesajı bu bölüme taşıdım :cat:

ikarus, 250cc motoru kontrol edemem gibi yanlış bir düşünceye kapılmışsın. 125-150 cc bir motor 1 ayı bulmaz sana yetmemeye başlayacaktır. 250cc bir motor bile kısa sürede yetmez olabiliyor. Maddi durumun uygunsa 250cc'den aşağı inme derim. Motor kullanmak öyle sandığın kadar zor, dengelemek cok çaba gerektiren birşey değil..

keeway superlight 150 deneyebilirsin. hem ucuz hem gösterişli hemde macar malı çin değil; avrupa üretim yani. avrupa standartları ve kalite şartlarını düşünürsen en iyi çinliden daha güvenilirdir. 2.el bulabilirsen (sanırım şu anda satan yok) daha ucuza gelir sonuçta 2005 model. yakıtı çok ekonomik. motoruna prim yaptırmak için az söyleyenler gibi atmasyon değil, depoyu fulleyip yaptığım testlerden çıkan sonuç: 1) e-5 üzerinde 35 km.lik mesafede depo üzerinden eksilen yakıt 2.320.000 tl. yani km. de= 66.285 tl.= 6.6285 ykrş. 2) şehir içi 1.2.3. vitesler(4.ve5.vitesler hiç kullanılmadı) 135 km lik mesafede eksilen yakıt 12.850.000 tl km.de =95.185 tl=9.5185 ykrş.
1-2 sene kullanacağın için yakıt sarfiyatı önemli sanırım :cat:

purifier, Keeway çin üretimi bir motordur. Konu hakkında yanlış bilgiler vererek insanları yanıltmayalım. Polemiğe girip kimse çin malı değil diye iddia etmesin lütfen. Konu ile ilgili olarak distribütör firmayı arayarak gerekli bilgileri alabilirsin. Saygılar..

cenkmenderes,
arkadaşım distribütör firmayı aramama gerek yok sanırım. aşağıdaki link keeway distribütörü motomax'ın superlight 150 modeli için kullanma kılavuzu. kılavuzun sonunda üretici firma ve Ce onayı veren italyan firma yazılı. eğer sen arayıp ta böyle bir bilgi (çin malı) aldıysan durum ilginç.

http://www.motomax.com.tr/doc/SUPERLIGHTMOTOMAX.pdf

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoca valla sana yamaha virago veya honda rebel önerirdim.250cc cruiser başlangıç için ideal.ben bu ikisinden biriyle başlamayı düşünüyürum.gerçi ikisininde 0 km olanları yok ve ikinci elleride 3 milyar üstü gidiyo ama bulursan kaçırma derim.bi düşün,araştır bu motorları. :cat:

purifier, biz distribütör firmanın en üst yetkilileri ile konuştuk. Atilla bey idi galiba ismi, kendisi motorların büyük partiler halinde Çin'den geldiğini, ancak 3-5 tane gibi az sipariş olduğu zaman Macaristan'dan getirttiklerini belirtti. Parçaların tamamının Çin'de üretildiğini ve motorun Macar motoru olmadığını belirttiler. Ben tahmini veya kulaktan duyma olarak konuşmuyorum. Motoru Türkiye'ye getiren firmanın yetkililerinden direk telefonda görüşerek duyduğum şeyler bunlar.

Süper Moderatör (BBRR)
bu tartışma daha öncede olmuş hatta yukata nickli üye bu konuda motomax ı ağır dille eleştirmiş ve bunun üzerine firma mallarının macaristanda üretildiğini ve bu konuda üyeyi mahkemeye vereceğini belirtmişti konu ile ilgili link aşağıdadır bu yüzden konuşurken ilerde hukuki yaptırımlara muhattap olacağınızı lütfen göz önünde bulundurun :bounce:

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7457

BBRR, anlatamıyorum galiba. Motomax firmasından yetkili şahıslarla yaptığımız konuşmada bize söylenenleri aktarıyorum. Kimseyi eleştirmiş, firma için kötü birşey söylemiş değilim. Telefon numarasını yazmıştım bir yere ancak bulamıyorum. Bulursam onu da yazarım. Söylediklerim nedeni ile benim herhangi hukuki bir yanlışım olduğunu sanmıyorum.

purifier, Yani doğan görünümlü şahin mi yoksa bizimkiler gibi özbeöz şahin mi?dostum.Bu arada avatarın da çok hoş yaww :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
gelin sizin aranızı bulalım
şimdi keeway macar markası,üretimi çinde yapılıyo.olay bumudur. :cat:
purifier harbi avatar acip olmuş abi :queen: :queen:

vlad1462' Alıntı:
gelin sizin aranızı bulalım
şimdi keeway macar markası,üretimi çinde yapılıyo.olay bumudur. :cat:
purifier harbi avatar acip olmuş abi :queen: :queen:

sanıyorum öyle, sonuçta çok zor birşey değil arayın aprilla genel merkezini yetkili biriyle konuşun ki ben öyle yaptım,size anlatsınlar.Bir kere motorun parçaları çin malı, ikincisi büyük parti mallar direk çinden geliyor,macaristandan da geldiği oluyor az sayıda gelirse,benimde anladığım motor macar markası ama tabiki çinde yapılıyor,zaten avrupanın göbeğinde hiçbir ülkeye o fiyatta motor yaptırtamazsın,bakma işte çinde 1milyar insan var hepsi bi kere öksürse araba çıkar ortaya en ucuz maliyetle,bu arada çin yada min onu boşverin ama güzel motor ben inceledim beğendim yalnız 150 cc olması kötü,250 liği gelse daha güzel olur.

Beyler
Ben forumları okudum, aramalarda yaptırdım. Deer152 için iki başlık var. kullanan varmı, sorun varmı onu öğrenmek isterim.

keaway için olumlu düşünüyorum. ama 2 yıl için kullan at modeli alacağımdan 2.el tercihim olabilir.
Bu arada deer152 hakkında kıllanmalar başladı.
Varmı deer sahibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar