ANTALYA 11.12.2005 Phaselis ve Tekirova Gezisi ANTALYA

Arkadaşlar, toros dağlarının denizle buluştuğu o eşsiz yollarda hem motosiklet kullanmanın zevkine varalım hemde klasikleşen mangal partilerimizden birini daha gerçekleştirelim.

Toplanma Noktası : Cam piramit karşısı BP
Toplanma Saati : 10:00

HEP DESTEK, TAM DESTEK.

Son düzenleme:
Etmeyin eylemeyin abiler :cherry: Aydın 15 ay sonra gelecek. O zaman beraber yine gezeriz. :cherry: :queen:

mete_han' Alıntı:
powerbyaydın yoksa ben yokum...

iyi alıştınız ben yokum demeye. :queen: Yoksan yoksun reklam yapmanın ne anlamı var. :p Neden ayağa kaldırıyosunuz milleti. :cherry: Varsa bi sorun herkesin sorunudur. Ufak şeyler için değmez kalp kırmaya. Yarın yine yüzyüze bakacağız. :rendeer: Mete abi anladın sen beni anladın. ( Yaw her yer kitlenmiş bizde burada yazalım.)Canınızı sıkmayın biz varız.

HEP DESTEK, TAM DESTEK.

oo yine kopuyoruz kopacagiz kopacaklar.ya bu antalya grubu acayip bir ekip.ne bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjimiz var.millet imrenecek yine kalkip taa uzaklardan gelesileri gelecek.yagmur çamur sicak soguk dinlemiyoruz.motosiklet net ile var olduk ve büyüyoruz.saygilar.

Abi bizde variz kambersiz dugunmu olurmus bee seytani almadan yola cikmayin:) benim rolanti de bitti zaten arkalarda kalmam merak etmeyin . Huseyin abi sen geleceksen bari Ferdi gelmesin ikinizi nasil doyururuz biz yaa, deve kesmemiz lazim. Dunya ekonomosi sarsiliyor siz yemek yiyince yaww.

abı benım fıkrımne bılıyonuzmu bu sefer sadece kokorec ekmek ve cola ıvırzıvıra gerek yok ne dersiniz?

Kokoreç alalım tamam. bende ona uygun mangal olacak evde. Kokoreç sevmeyenlerde sevdikleri malzemeyi getirirse itinayla pişiririz. :cat:

Olympos ilerde dusundugum bir yol. Phaselis, Çıralı Yaz gelse de. Yolumuza baksak :pr:

yaw zaten mangalabilegerek yok gibi yanartaş ne gune duruyor bi tava bide caydanlık işgormezmi :)

Kokorec uyar hemde nasil uyar . Motorlar dizi dizi kokorecler cantalarimizdan fiskiriyor abii motorculuk ruhu budur iste. Mangali bosverin egzozun uzerinde yapariz iste komur parasina yaziik.

Moderatör (forrap)
Ocakta ehliyet elimde olucak inşallah...Havalarda biraz ısınınca gelmeyen yuvarlak olsun vallaha :cat: Yapıcam o taraflara bi sefer :) İnşallah...

izmirdeki geziler devam ediyor allah içinize sindirsin baharda hep beraber bir mangal yaparız artık forrap bizim gezileri ve toplantıları ihmal etmadi ya sizinkilerede gelir artık sık sık işleri bitsin hele bak neler yapacağız biz onunla ege bölgesi cennet gibi maaşallah hala geziler ve etkinlikler devam ediyor sizin mangalın dumanıyla bizimki havada bir yerlerde selamlaşıyordur umarım bahara antalya ve İZMİR TAYFASI bir mangal partisi organize ederiz dillere destan olur

Moderatör (forrap)
Cengiz (APV41) abi laf sokuşturdun hemen yaw :p Abi bu işte bi sabotaj var,ben uzun zamandır ilk defa pazar günü çalışıp c.tesi izin yapıcam sizde toplantıyı cuma ya almışsınız be abi :sunny: Bazen ulan adamlar haklı her seferinde bişeyler söyleyip gitmiyorum toplantılara,gezilere diyorum ama inan bana allah yukarda hep bişey çıkıyor be abi bu haftada bu...
Neyse başlığın konusu bu değil dağıtmayım konuyu özür dilerim Antalya grubundan...Umarım çok güzel bi gezi olur bizde çektiğiniz bol bol resimlere bakarak mutlu oluruz...

APV41' Alıntı:
izmirdeki geziler devam ediyor allah içinize sindirsin baharda hep beraber bir mangal yaparız artık forrap bizim gezileri ve toplantıları ihmal etmadi ya sizinkilerede gelir artık sık sık işleri bitsin hele bak neler yapacağız biz onunla ege bölgesi cennet gibi maaşallah hala geziler ve etkinlikler devam ediyor sizin mangalın dumanıyla bizimki havada bir yerlerde selamlaşıyordur umarım bahara antalya ve İZMİR TAYFASI bir mangal partisi organize ederiz dillere destan olur
harika bi fikir üstat biz izmire geliriz yada siz antalyaya gelirsiniz hiç olmadı tam yolun ortasındabi yerlerde yinebuluşur icraatimizi gercekleştiririz kimbilir belki yine barış abimizin orada buluşuruz arabayla gidip tecrübe edindikbi dahaki sefere marmarise motorla cok rahat gelebiliriz ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar