Kanuni Seyhan 250 cc almak istiyorum...

Merhaba arkadaşlar.
Tam bir chopper hasatasıyım ve bundan ötürü otomobilimi sattım.Şimdi paramın bir kısmı ile düşük bir model oto ve bir de chopper almak isityorum.Kalan bütçeme uygun fiyatta Mondial, Haojin, Jinlun ve Kanuni seçenekleri var.Gönlüm Seyhan 250 cc den yana.Bu konuda ve ikinci el motorları (Pazar gibi) nereden bulabileceğim hakkında yardımınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

iyi günler 2004 model 500 km'de seyhan 250c mi satıyorum ihtiyaçtan dolayı ben kanuni tavsiye ediyorurm yanlış anlama benimkini alıp almaman önemli degil kanuni diger çinlerden çok daha iyi bi kere yıllardır turkiyede istediğinn parça anında geliyor çok servisi var cep numaram 0536 233 96 62 istersen ara örmek istersen gösterebilirim

bende bir zamanlar 2005 kanuni 250cc vardı EĞER paranın düşmenı isen git al hiç durma çok ama çok dandik bir motor motordan iniyorsun 15 dakika titremeye devam edersin yolda kalma olsılığın yüksek çok kayar aman birazcık su görmesin daha sayayımmı

aboooooo bi motorda bukadar şey varsa bilmiyom yani..........arkadaş çekimserim ben :pr:

sevgili dostum CBR1000RR dostumun söylemini ne derece dikkate aldın bilemiyorum ama eğer imkanın varsa bir dragstar al olmadı bir ıntruder al yok benim gücüm o kadar fazla değilde 2-3 milyar dersen sana acizane bir tavsiyem olsun Mondial, Haojin, Jinlun gibi markaları tercih edeceğine kanuniyi tercih etmen çok mantıklı, adamlar yıllardır burda ve markalarının arkasındalar. Bunların hepsini bendeki motoru sana satmak için söylediğimi düşünüyorsan benim motorumu alma.evet motorumu satıyorum ama bunları sen al diye söylemedim.Şimdi 2004 model henüz 3850 kmde 2900 ytl fiyatı olan herhangi bir kazası olmayan satmak zorunda olduğum ve benzerleri içinde hem km olarak hemde fiyat olarak çok uygun olan motorumu satıyorum.Eğer ilgilenirsen ceptel:0532 352-57-22ALİ DÖNMEZ mail:[email protected]
her şeyin hayırlısı kardeşim.SELAMLAR

bende bir zamanlar 2005 kanuni 250cc vardı EĞER paranın düşmenı isen git al hiç durma çok ama çok dandik bir motor motordan iniyorsun 15 dakika titremeye devam edersin yolda kalma olsılığın yüksek çok kayar aman birazcık su görmesin daha sayayımmı

sanssızsın ne diyim ama kotulemen gereksiz herşeyde ole ben bi çmakınası aldım 8 cı kez tamire gidiyor ama abım aynısından aldı babalargıbı çalışıyor senınkınde problem varmış

abı forum terkedılmıs sen nıye hortlatıyosunkı bak 2005 dıyo 3 sene olmus artık alan almıs satan satmıstır cevap yazarken bıraz dıkkat edelım butur seylere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben chooper ımı satıyorum ıstersen sana satabılırım 3.250 degerınde... 250 cc SUZIKI&MASAI yapımı... parçaları fabrıkasında war we tuzla tarafında... motorum temız 4.000 de we bujılerı yen degıstıı yagı 4.000 e kadar 3 kere degıstı normalde 1 yada 2 kere degısmesı lazım... butun parcaları orjınal...we ufak tefek modıfıkasyonlar war;) 2006 model ayrıca siyah renkte, mavi renkte far yanıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar