19 KASIM İZMİR TAYFASI TOPLANTI RESİMLERİMİZ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar bu cumartesi yağmur çamur demeden kötü hava şartlarına rağmen çok az fire vererek yine toplantımızı gerçekleştirdik....
hafta sonu izmir pınarbaşı pistinde yarışacak olan çok kıymetli yarışçı arkadaşlarımızda aramıza katıldılar fotoları sizinle paylaşmak istedim saygılarımla... :rendeer:

toplantı yerimiz ömerağa

ataman.....

lancelot35 ( sacit ) yolgezen ( huray ) katja ( gülgün )

arkadaşlar daha resim var ama onları yarın atıcam siteye acil işim çıktı ben kaçıyom :p :king:

nargilemiiiiiinnnnn dumaaaannnıııı da dumaaanıııııııı vay vay güzel olur şu izmirin kızlaaarrrııı vay vaaaaayyyy..... :p :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili name ve taem x ekibine davettimi kırmayıp geldikleri için gerçekten çok teşekkür ederim.toplantı bir harikaydı herkesede ayrıca teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim bildiğim teşkilat budur işte yağmur mağmur vız gelir
gene toplanır valla :cat:
fotolar güzel devamınıda bekliyooom :thumleft:
elinize sağlık :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
harika bir geceydi :santa: uzun zamandır bu kadar çok eğlenmemiştim :flower: orada olan sohpetini ve dostluğunu esirgemeyen herkeze çok teşekkürler :rendeer:
sonrasında sacitin moturun ve sacitin gülgüncüğümu dinlememesi :thumright: sonucunda başlarına gelenler motorda oluşan arıza sonucu oldukça bir ıslandık dönüş yolu da ayrı bir komediydi bizde nerdeyse altınyolda kalıyorduk ama herşeşe rağmlen harikaydı :rendeer:
eklenecek olan diğer resimleride sabırsızlıkla bekliyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet e_erdun abi bu yaz alalim cadirlari da, bi Izmir yapalim ne dersin?
Sooole geze geze...

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bizde istbullu arkadaşlarımızı bekliyoruz neredesiniz. :santa:

izmirin tadı yağmurda çıkar kışımız bir başkadır dışarıda yağmur içeride sahlep nargile sohbet kumru midye bira izmir tayfasının eylemleri ıslakta olsa devam edecek bizi izlemeye devam edin ilk hasta olanı evinde ziyaret edeceğiz ( korkudan kimse hasta olmaz artık ) kalabalığız ya :queen: :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla cenkis abiii doğubey hasta galiba onamı gitsek acaba ne dersin :flower: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yapacaz fatihcim yapacaz :cat:
bizden delisi yok zaten ist.teşkilatından :queen: :flower: :queen: :flower:

ya ben name ablayı göremedim resimlerde ama yarışda 3.gidiyordu çok güzel kullanıyor ama 4 tane motor yarıştı :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bedri sen doğru resimlere baktığına eminmisin. :cherry: ataman o senin doğal halin olm :pl:

Yağmura rağmen çok keyifli geçen bir toplantıydı :) Eminim katılımlar artarak devam edecek :cat:

Bu haftasonu İstanbul yolcusuyum :pale: Bir sonraki toplantımızda görüşmek üzereee.. :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eeeeataman bu işe çok bozulacak huray.atamanın fotolarını kim çekecek

yaw bi toplantıya gelmedim baya şey kaçırmışım orda tanımadığım ne çok sima var onlar kim :silent: :silent:

lancelot35' Alıntı:
eeeeataman bu işe çok bozulacak huray.atamanın fotolarını kim çekecek

Ataman zaten çektiğim fotoğrafları beğenmiyor :pale: Artık sen çekersin :mrgreen:

EgeKnn, İzmir'e geldğimizde şöyle doya doya sohbet edemedik,yazın tayfa olarak ve daha kalabalık olabiliriz büyük ihtimalle şimdiden alt yapıyı hazırlıyoruz.
Çanakkale üzeri akdenize inmeyi düşünüyoruz,sizleride çok özledik artık doya doya sohbet ederiz hemde yeni arkadaşlar ilede tanışırız :bounce:
Sen bize çadırları kuracağımız yer ayarlarsın artık,orda mola vermeden devam etmeyiz herhalde ( sende bırakmazsın zaten ) :p
Sizlerde bizim gibi yerinizde duramıyorsunuz yaw , allah eğlencenizi ve birlikteliğinizi bozmasın :thumleft:
En kısa zamanda görüşmek üzere :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

apache34 kanka gelin çadır otel pansiyon neyimiz varsa sizin ama giderken bizde takılırız peşinize ona göre akdenizin tozunu atarız artıkın :p

evet resimlerin devamı

çarlinin melekleri :p

kadir inanır bakışıdır bu bilmeyenlere duyurulur :p seni hınzır seniiiii :flower:

:p

:rendeer: THE END :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimler çok hoşta :santa: biri şunlara el atıp normal boyutyarına çevirebilirmi acaba arkadaşlar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar