[b]aileleri ikna etmenin mantıklı yolları nelerdir?[/b]

selam arkadaşlar..motor almadan önce sanırım çoğumuzun başına gelmiştir..ailelerin motorsiklet kullanmak tehlikelidir diye karşı çıkmaları..onları anlamak zor değil, haksız değiller ama ikna etmek gerekiyor :)ilk kez motorum olcak ta..ehliyetimi almama çok az kaldı..
ben şu an tam bu aşamadayım..bu olayla karşılaşan ve başarılı ikna operasyonuyla motorunu alan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum..başarısız olup ikna edemeyenlerinde başarısız taktiklerini..biz yapmayalım diye.. :) umarım bu başlık yararlı olur.bir kaç cümle yazıp katkıda bulunacak herkese şimdiden teşekkürler..

belki hala çözüm arayışında olabilirsiniz !

sizin için olmasada birilerine hala lazım olsa gerek :mrgreen:

yıllar önce ben bulamamıştım, sanırım 92 yılıydı, lise 2 de iken, babam otomobil
aldı ve, boşver motoru al bunla gez demişti, tabi yaş ozaman 16 ehliyet yok , ama
yinede onlarca şehir binlerce km.re yol yaptım,

belkide ....
o toyluk ve gençlikle motora sahip olsaydım ,,,,,,
şimdi nerde olurdum.....?:silent:

Arkadaş 4 sene önce çocuktu muhtemelen. Şimdi kazık kadar adam nasıl olsa çözmüştür meselesini.

Zaten profilinde Keeway yazıyor motor bölümüne.

belkı birilerininde ikna etmeye veya edilmeye ihtiyacı olur diye cvp yazılmış sanırım,

bende ilk motorumu almadan once araba aldım ve sonrasında babama söyledim,
''bak araba al dedin ve aldım bundan sonra motorumu kesınlıkle alırım haberın olsun diye :)''

kendi arabamıda kendi motorumuda kendim aldım,
ama sattıktan sonra arabanın parasını eve verdim :)
babamında ikna kabiliyeti sağlamdır,
şuraya borç buraya borç var,
sen vercenki bende sana düğün yapabileyim şeklinde :)

ee topu topu 4 binlira verdim tabii :)
ama motorum halen duruyor...

tarih benim a2 ehliyeti aldığım günü gösteriyor ki bende arkadaşın durumundaydım. bu seneye kadar da ikna edemedim bende haberleri yok, aldım. sorarlarsa arkadaşın diyorum. belki kötü ama alışıncaya kadar böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar