türkiyedeki sayılı airbrush ustası ve bıkac resim

saygılar bende yenı uyeyım hemen ılk mesajdan ızmırdekı bı abımızın yaptıgı airbrush bıkac calısmayı koymak ıtıyorum bı göz atın isteyenlere herturlu yardımcı olunabılır son yarıstan once ..

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin :king:
konuya hızlı girmişiz biraz :cat:

başarılı ulaşabileceğimiz numarası yada mail adresi varsa işime yarayabilir :cat:

ya bu airbrush çılarda ya izmirde ya antalyada. tatil beldelerini tercih ediyorlar nedense :p

Güzel çalışmalar çıkarılmış msn'ime ekledim bi kaç arkadaşa tavsiye edicem :bounce:

Selam ben de İzmir'liyim. :rendeer:
tanıdığım bir air brush ustası vardı acaba bahsettiğin o mu?
İsmi Okan dı kısa boylu zayıf , eşi de air brush ustasıydı.

Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşım sen "Show Image" yazan yerdeki linki almışsın "Direct Link" yazan yerdekini alacaktın :) ...

yaw hem linke tıklanmıyo .... adresi acıncada x oluyo resimlere bişey yapın yaw bende gormek istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında izmir toplantılarına gelebilsen,hem seni tanımış oluruz hemde neler yapabiliriz ona bakarız.böyle bir şeyin fiyatı nekadara çıkıyor acaba

suanda fıyatlar gercekten pahalı degıl eger ıstenırse dıjıtal baskı efektlerıde daha uygun fıyata cıkıyo mesela bass kututsu ıcın 80mılyon gıbı bı rakam alınacak toplam sure 7saatı buluyo

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya anlamadım bu iş printırdan çıkan yapışkan tipte bişeymi,yani yapıştırmamı.yoksa elde boyama bi işmi :silent:
elde boyama ise ne bilim motordan pahalıya geliyodur heralde.ufacık bi dövme için bile bi dünya patra istenirken koca motoru boyamak nekadara mal olur.
bu nası bi iştir bi aydınlatırsan sevinirim

Süper Moderatör (BBRR)
abicim ne uğraşıyonuz google da airbrush yazın image olarak aratın binlerce örnek çıkıyo beğendiklerinizi dosyalayın olsun bitsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar