- Konu Yazar
Siteyi uzun uzun incledim ve çok beğendim. Oldukça güzel bir site.
Neyse ben konuma döneyim. Daha önce hiç motor sürmedim. Ama artık başlamak istiyorum. Bilhassa şu chopperlara bayıldım ilk etapta. Hele görünüşleri ve çıkardıkları ses yok mu! Ama fiyat olarak bana yüksek gelir. Onun için scooter tarzı birşey düşünüyorum. Önce bununla başlayıp sonra daha üst motorlara geçemeyi düşünüyorum. Ama scooterlar hakkında bildiğim çok az şey var. Ben ise enine boyuna herşeyi öğrenmek istiyorum.Piyasada bazı markalar ve onların modelleri mevcut. Ama herkes birşey söylüyor. Onun için de benim kafam karıştı. Hem teknik hem de fonksiyonellik açısından her şeyi bilmek istiyorum.
Bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler!
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************
Neyse ben konuma döneyim. Daha önce hiç motor sürmedim. Ama artık başlamak istiyorum. Bilhassa şu chopperlara bayıldım ilk etapta. Hele görünüşleri ve çıkardıkları ses yok mu! Ama fiyat olarak bana yüksek gelir. Onun için scooter tarzı birşey düşünüyorum. Önce bununla başlayıp sonra daha üst motorlara geçemeyi düşünüyorum. Ama scooterlar hakkında bildiğim çok az şey var. Ben ise enine boyuna herşeyi öğrenmek istiyorum.Piyasada bazı markalar ve onların modelleri mevcut. Ama herkes birşey söylüyor. Onun için de benim kafam karıştı. Hem teknik hem de fonksiyonellik açısından her şeyi bilmek istiyorum.
Bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler!
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************