Motosiklete bisiklet bilgisayari

SYM Mio 100 scooter ima bisiklet kilometre sayari taktim, tekerlek capini ayarladim ve bundan boyle gosterge dogru gosteriyor mu kuskum yok, her cikista kac km, ortalama hiz, toplam km, saat, en yuksek hiz vb seyleri gorebiliyorsunuz. Takmasi da cok kolay oldu. Tavsiye ederim.

Doktor bey doktor bey nerde nasıl ve kaça bulabiliriz bunu bi yardımcı olsanız :queen:

Gokcell, sukur migdem agriyor ne yapayim dememissin takma isme bakarak :),
ben bunu komsu bir ulkeden Metrodan aldim, ama yaygim birsey oldugunu biliyorum, 20 YTL

Bende var bilgisayar bilgisayarı. Teker çapını girip ayarladıktan sonra çok güzel çalışyıor ve bilgi veriyor. Ben Real'den almıştım. Alman malı idi. Markası sanırım Sigma.

Görüşmek üzere.

Makine' Alıntı:
Bende var bilgisayar bilgisayarı. Teker çapını girip ayarladıktan sonra çok güzel çalışyıor ve bilgi veriyor. Ben Real'den almıştım. Alman malı idi. Markası sanırım Sigma.

Görüşmek üzere.

Makine, bilgisayarın teker çapını girip Ram lerinimi hesaplıyorsun? :queen: :queen: :queen:

:mrgreen: hehe biraz yanlış yazmışızz... Yok ram değil işlem gücünü hesaplıyoruz. :p

Baya faideli bir alet o vakit, hepimiz birer tane temin etmemiz gerekmekte :p :queen:

tam olarak markasını adının ne olduğunu ve nerden temin edilebileceğini yazabilecek biri varmı :silent:

Marka model: Sigma Sport 700 Fahrrad Computer (Bisiklet bilgisayarı)
Alınan Yer: Adana Real

Bisiklet malzemesi satan tüm dükkanlarda 10-200 milyon arasında bulabilirsiniz. Ancak dikkat edin tekerlek ölçüsü girilebiliyor olsun.

Aslında benim aradığım tam olarak bu değil çünkü hemen her motorda hız göstergesi var dolayısıyla bir tane daha takmanın anlamı yok ama benim aradığım devir göstergesi çünkü enduro birçok motorda bu yok ve bence bir motorda olması gerekir neyse yararlı olup olmadığı tartışılır ama eğer taktırmak istersem nasıl olabileceği hakkında fikri olan varmı? arabalar için olan devir saatlerini biliyorum modifiye için sonradan takılanlar onu ustayla konuştum ama şaftın neresine takacaz kabloyu ve nasıl okuyacaz devri dedi ne dersiniz olur mu olursa nasıl olur?

Dr_Hook, tavsiyene teşekkürler sağol, ama motor yok.... :p olanlar takabilir ama ilginç birşey... :cherry:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla bu çook uzun zamandır aklımda olan bişeydi ama siz benden önce davrandınız.ben de benim motora takiim demiş, sonra üşenip ileride yparım demiştim.sonra motoru sattık.yenisini alınca takarım dedim bu sefer.siz önce davrandınız.ama sürüş keyfini bayaa bir arttırdığı gerçek.ben motoru alınca ilk iş takıcaktım bir bilgisayar zaten.bu arada elinize sağlık... :thumleft:

realbiker, hesaplara girdim, ama cikamadim, arkadaslarin zaten kafalari cabucak karisiyor. Bence (daha denemedim) en iyisi su kilometre kontrol isaretleri, lazim degilken cok goruyordum, onlardaki km ile bizim bilgisayarin km sini karsilastirir, orani ile eskiden girdigimiz cevreyi carpip yeniden girersek, en iyi olur. Boylece lastik yipranmis diye uzulmeyiz
Ne de olsa doktor :)

Bak bu konu eskimiş ama faydalı bilgiler var :mrgreen: konuyu bilinçli olarak hortlatıyorum. :queen:
Bu Sigmadan bulabilir miyiz acep :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar