BU ANLAMLI PROJEYE LÜTFEN HEPİMİZ DESTEK VERELİM

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
www.kardesinisec.com adresine lütfen bir girip bakın, sayfaya girdiğinizde zaten konunun özünü ve önemini yakalayacağınıza eminim hepiniz duyarlı bu ülkeyi ve ülke insanını seven değer veren insanlarsınız dostlarımsınız buna eminim doğu daki birçok yardıma muhtaç okumak için bir çok fedakarlıklar gösteren zorluklara katlanan küçücük çocukları kardeşlerimizi bir az olsun mutlu etmek sevindirmek yanlarında olduğumuzu hissettirmek manevi anlamda onlara güç verecektir bize ise manivi anlamda vicdanen büyük bir huzur ve mutluluk verecektir buna eminim.. herkes bir küçük kardeşimizi seçip onunla mektuplaşarak ve arasıra bir telefon açarak hal hatır sorarak konuşup dertleşerek nasılsın?? diyerek ilgisini göstererek hayata daha farklı bakmalarını insan olduklarını hatırlamalarını sağlayacaktır... kesinlikle para yardımı istemiyolar bunu özellikle belirtiyolar kabul edecekleri tek yardım şekli kitap kalem silgi defter gibi okul ihtiyaçları yada kışın soğuktan korunmaları için bir kazak bir mont yada ne alabiliyosanız bir giyisi eşyası olabilir bunları onlara alıp gönderebiliriz dediğim gibi para kesinlikle istemiyolar mektup ve telefonla moral ve bir hatır gönül sorma bile yeterli olacak onlar için biz büyük bir aileyiz herkesin bu projeye destek vereceğine katılım göstereceğine eminim verdiğim link adresinde daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim hadi herkes kardeşini seçsin :cat:

:bestmt: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok önemli bir konuya el atmışın kanak önce bunun için sana tşk ler.arkadaşlar bu hassas olunması gereken bir konu.bu insanlara her türlü yardımda bulunabilirsiniz ben burayı 6 ay öncesinden biliyorum ve her türlü yardımda bulunabilirsiniz.eski ama giyilebilir eşyalarınızı. kalem defter kitap ve benzeri şeyleri ama muhakkak yolayın arkadaşlar.sonuçta hepimizin giymediği eşyalar vardır.duyarlı olmaya çalışın arkadaşlar. :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunu daha önce duymuş ama çok fazla bilgi sahibi olamamıştım benim gibi hayatı tek çoçuk olarak geçmiş biri için manen harika bir duygu olacaktır bu
düşünsenize 26 yıl sonra bir kardeşim olacak benim için çok güzel bu

önemli olan küçük bir çocuğun o temiz kalbinde o içten bakan gözlerinde bir gülümseme içinde bir sıcaklık yaratmak ise ne kadar kolay ve nekadar önemli bir noktaya değinmiş olacağız
hemde ileride geleceği parlak eğitimli gençlerin yeni nesillerin yetişmesine destek vereceğiz
bilgi verip en azından kendi adıma bundan benide - bizide haberdar ettiğin için çok teşekkürler kenan :rendeer:

ben kardeşimi seçmeye gidiyorum bile hadi dostlar sizde gelin :wiinkk:

arkadasimin kardesi Muş'ta ogretmenlik yapiyor, bu projeyle 5 - 6 ay once onun vasitasiyla tanistik, oradaki kardesimizi webcamden gorduk bile :) ihtiyaclari cok fazla ve bunlara az da olsa katkida bulunabilmek buyuk mutluluk veriyor. Yardimci olmak kadar bu projeyi yayginlastirmak da onemli. Guzel yapmissin egeknn :)

ben size teşekkür ederim hepinizin destekleyeceğine eminim :cat: :rendeer:

İZMİR TAYFASI bu konunun üzerine eğilecektir elimizden gelen desteği seve seve yaparız

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn, cok tesekkur ederim :rendeer:

HADİ ARKADAŞLAR HEP DESTEK TAM DESTEK :thumleft: :thumleft:

çok güzel bir faaliyet teşekkürler egeknn bizi bilgilendirdiğin için ben ce cumartesi toplantıda bu konuyu konuşalım ve aramızdaki yardımları birleştirip 3-4 kişiye yardım edelim daha etkili olur benim şahsi fikrim :rendeer:

ben kardeşimi şeçtim bile bu kampanyayı tüm tanıdıklara duyurmak lazım.

şöyle düşünelim sigara içiyorsak en azından günde 3 milyon ayda 90 ytl

bunu verebiliyorsak hayır işindede bulunmak gerekir.

:thumleft:

kesinlikle leonine katılıyorum :thumleft:
çok teşekkürler vesile olduğun için EgeKnn :rendeer:

eeee varmı bakalım kardeşini seçen???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar