Mont için fiyat,marka &model seçimi

Montta tercihiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    5
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli arkadaşlar malumunuz soğuk kış aylarına girmiş bulunmaktayız ve ben hala bir mont almış değilim...
alacağım mont beni kışın hertürlü soğuk ve yağmurdan korusun , yazın ise terletmesin püfür püfür giyebileyim ve mutlaka "FULL KORUMALI" bir mont olsun istiyorum. bu yüzden sizlerin yardımını istiyorum...
bu bahsettiğim mont tarzında bir iki tane buldum , bakalım sizlerin bu modellerle ilgili fikri yada diğer önerileri ne olacak. kararımı verir vermez İngiltere den getirtmeyi planlıyorum, umarım orada daha ucuzdur... çünkü burada bu montlar 300€ dan başlayan fiyat civarlarında geziniyor... bu başlığın bende dahil olmak üzere , montla ilgili çokça bilgisi olmayan arkadaşlara faydası olmasını ümit ediyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler........! :bestmt:

Spidi Gran Turismo H2Out modeli
spidigranturismoh2out7hr.jpg

Spidi Nomad modeli
spidinomad6co.jpg

Dainese G Gator Goretex modeli
daineseggatorgoretex8ch.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel... :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar , yorumlarınızı bekliyorum....
önemli bi konu bu............ :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mertmertmert, baba iyi güzelde bunların fiyatınıda yazsaydın keşke ona göre düşünürdük :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili mertmert;
Bende tam mont alma aşamasında bocalıodum ve 1. secenegin gibi bişi düşünüodum.. :cat:
Ancak burda bu montun fiyatı nedir ve nerdedir?? :sunny:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar www.spidi.com ve www.spidi.it adreslerinde H2Out tipi montları listele dediğimizde montlarla ilgili tüm detayları görebiliriz. www.daytonamotor.com adresinde ise fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

açıkçası montlar güzel ama fiyatlar bana yüksek geldi. o yüzden ingilterede yaşayan bir tanıdığımdan rica edeceğim , orda fiyatları uyunsa ordan aldıracağım...

saygılarımla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dainese G Gator Goretex modeli en iyisi budur. dainese en kalitelisidir

Forumdan Uzaklaştırıldı
mertmertmert, Dainese tartışılmaz tek geçerim.... :cat:

arkadaşım ben de spoll marka bir mont var full koruma iki katlı yaz kış modeli ben 125 ero ya almıştım yazın bence hemen 300 ero ya gömülme araştır vallaha ben montun içinde terliyorum bile bir gömlekle giyiyorum hemen 300 ero 4oo ero gömülme bence.
saygılarımla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
piyade,
arkadaşım ben de spoll marka bir mont var full koruma iki katlı yaz kış modeli ben 125 ero ya almıştım yazın bence hemen 300 ero ya gömülme araştır vallaha ben montun içinde terliyorum bile bir gömlekle giyiyorum hemen 300 ero 4oo ero gömülme bence.
saygılarımla.

piyade , nerden aldın hocam montu ... araştırayım tabi haklısın... 125 € da iyi fiyat valla...

mertmertmert kardeş ben izmir deyim ayrıca ben mont u ölü sezon olan yazın almıştım o fiyata şimdi kış sezonu şimdi alamayız o paralara peşin 150 ero dan kapı açtılardı o zaman bile peşin para olunca hem de yaz ayı şimdi gitsen 300 ero dan kapı açarlar malum kış İzmir de olsaydın bir iki yer tavsiye ederdim gene de.
Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar