opelin reklamı

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
yeni opel reklamını kınıyorum arkadaşlar,

kaza yapan motor, adam koşup opel bayisine gidip araba filan alıyor.

ben kabul etmiyorum, motor kazasını reklam yapıp araba reklamı yapmaya.

bunu abartalım biraz ve ses gelsin

ben çok bozuldum bu işe

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

bencede bizleri aşşağılayıcı bir reklam olmuş, motor kullanıcılarını baltalıyo ve diğer insanlarıda motordan ve kullanıcılarından soğutup uzaklaştırmaya çalışıyo gibi geldi bana :jocolor:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
efe150' Alıntı:
bencede bizleri aşşağılayıcı bir reklam olmuş, motor kullanıcılarını baltalıyo ve diğer insanlarıda motordan ve kullanıcılarından soğutup uzaklaştırmaya çalışıyo gibi geldi bana :jocolor:

işte bende bunu diyorum rezil bir durum bence biraz bu konu hakkında tartışalım

kahraman34, Evet :mrgreen: Almayan ne olsun.... :flower:

O reklama bende gıcık oldum. Opel almayın arkadaşlar :p

ya arkadaslar yapmayin. Orda adam motosiklet yarisinda goruyorsunuz. Kaza yapiyor, normalde kalkip motoruna atlayip yarisa devam etmesi gerekli ama o kadar ilgi cekiciymiski bu Opel kampanyasi gidip araba aliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu reklamı ben niye görmedim ? :silent: nette izleyebilirmiyim acep merak ettim :silent:

Yahu kazayla ne alakasi var!! Su an ne is yapiyosaniz birakin diyo adamlar. Adamda yaris gibi heyecanli bir isi birakip, araba almaya geliyor.

Bence cok komik olmus, ayrica o bir seri reklam. Kayan adamda kayak takimini bile cikartmadan oraya kadar gidiyor, cok komik yaaaa, birakin boyle seyleri...

Halkin gozunde motorlari iyi bir yere getirmek istiyorsaniz, su yemek kuryelerinin egitilmesini isteyebilirsiniz bence! Dun aksam babamla 10 dakikalik bir araba yolculugu yaptik 3 tane kuryeyle carpisMAmak icin direndin, akrobasi yaptik!! Iste bu motor kullanicilari hep boolee!li cumlelerde arabayi doldurdu tabiiki!! :(

Arkadaslar,

Haklisin Aleste.. Reklamdaki motorcu kaza falan yapmiyor. Arkadaslar dikkatli seyretmemissiniz siz reklami. Kampanyayi duyunca herseyi unutup bayiye kosuyor.. bence komik bir reklam. Kaldiki bu reklam serisi baska seyler icinde yapilmis. Ornegin sörfçü dalganin en heyecanli yerinde sörfü birakip bayiye kosuyor.. vb

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar